Yeni Zelanda açıklaması sonrası ülke yasak koydu!

Breitbart haber sitesinin eski editörü, Yeni Zelanda'daki iki camiye düzenlenen terör saldırılarının ardından yaptığı İslam karşıtı açıklamalar nedeniyle Avustralya'ya giremeyecek.

Yeni Zelanda açıklaması sonrası ülke yasak koydu!
Yeni Zelanda açıklaması sonrası ülke yasak koydu!
GİRİŞ 17.03.2019 06:30 GÜNCELLEME 17.03.2019 06:55
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Avustralya Federal Göçmen Bakanı David Coleman, yaptığı yazılı açıklamada, Yiannopoulos'un bu yıl yapmayı planladığı söyleşi turu için ülkeye girişine izin verilmeyeceğini duyurdu. 

 

 

"BÖLÜCÜ YİANNOPOULOS GİREMEZ"

Coleman, aşırı sağcı Yiannopoulos'un sosyal medyadaki paylaşımlarına tepki göstererek, şu ifadeleri kullandı:

 

 

"Yiannopoulos'un Christchurch terör saldırısıyla ilgili sosyal medyadaki yorumları dehşet verici, nefret dolu ve bölücü. Christchurch'teki terörist saldırı, dinlerini barışçıl şekilde uygulayan Müslümanlara yapıldı. Bu, kusursuz bir kötülük eylemiydi. Avustralya, bu insanlık dışı eylemi kınayan Yeni Zelanda ve dünyadaki Müslüman topluluklarla birlikte duruyor." 

CAMİLERE SALDIRIYI HAKLI GÖSTERMEYE ÇALIŞTI

ABD'de yayın yapan ve alternatif sağcı çizgisiyle tanınan Breitbart sitesinin eski editörü Yiannopoulos, Yeni Zelanda'daki iki camiye yapılan İslamofobik terör saldırıları sonrası Facebook hesabından yaptığı paylaşımda, İslam'ı "barbar ve yabancı dini kültür" olarak nitelemişti. 

PEDOFİLİYİ DE SAVUNMUŞTU

İslam karşıtı açıklamalarıyla tepki çeken, bir erkekle evlenen Yahudi asıllı Milo Yiannopoulos, pedofili içerikli bir yorumundan sonra kamuoyunda oluşan baskılara dayanamayıp 2017'de Breitbart'taki görevinden istifa etmişti.

Yiannopoulos aynı zamanda sıkı bir Trump destekçisi.

YORUMLAR 10
  • Kurtiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Terör eylemlerinin çoğu siyasi kaynaklı.
    Cevapla
  • Çiçek 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsanların bir birine düşman olması için uğraşanlar bunu zevk için yada birileri kan döksün de reyting için yapanlar yada para için yapanlar inşallah bu dünyada huzur bulamazsınız yeter döktürdügünüz masum ların kanını şeytan gibi insanlar
    Cevapla
  • Atatürkçü 5 yıl önce Şikayet Et
    Kıyamet çok yakın.Bu ne lan.Beynin sınırlarının kabu edemeyeceği şeyler oluyor.
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    müslümanlara katliam yapmak öldürmek için haklı gerekçeler üretmeye çalışıyorlar, islamfobiyi bu katiller üretti müslümanlara terörist diyenlerde bu terörist katiller. kendi toplumlarından gerekli desteği aldıkları gün asıl müslümanlara katliam soykırım o zaman başlayacak zaten dünyanın bir çok yerinde müslümanları öldürmeye tehcir tecavüz etmeye başladılar da çünki müslümanlar terörist barbar diye diye toplumlardan siyasilerinden inançsız dinsiz yapılardan , avanjelistlerden destek görüyorlar
    Cevapla
  • Faruk 5 yıl önce Şikayet Et
    hem homo...pedofil...isme bakarsan yunan..ve yahudi...daha ne beklersin...islam karsiti olmasinda ne olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası