Türkiye sınırında hareketlilik! Görüntülendiler

Mardin’in Nusaybin ilçesine komşu Suriye’nin Kamışlı kentindeki PKK/YPG’li teröristler, iş makineleriyle aylardır kazdıkları hendeklere ’U’ şeklindeki beton bloklar yerleştirip, üzerini toprakla kapatarak tünel inşa etmeye başladı.

GİRİŞ 20.03.2019 17:45 GÜNCELLEME 20.03.2019 17:45
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Nusaybin’in karşısında bulunan Kamışlı’daki PKK/YPG’li teröristler, sınır hattında aylar önce Türkiye’nin sınır ötesi operasyonuna karşı hendek kazmaya başladı. Teröristlerin, sınır hattında uzun mesafe kazdıkları hendeklerde beton bloklarla tünel inşa ettiği belirtildi.

 

 

TIR’larla bölgeye getirilen ’U’ şeklindeki beton bloklar, ters şekilde yan yana dizilip tünel haline getirilerek üzeri iş makineler aracılığıyla toprakla örtülüyor. Beton blokların taşınması ve yerleştirilmesi sırasında bir grup teröristin de üzerinde makineli tüfeklerin bulunduğu kamyonetlerle bölgeden geçtiği görüldü.

 

 

Güvenlik kaynakları, teröristlerin, Türkiye’nin olası operasyonu sırasında kaçmak için yer altında güzergah oluşturduklarını söyledi. Teröristlerin tünel inşası sürürken, Türkiye tarafından da güvenlik önlemleri artırıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 14
  • fb li 5 yıl önce Şikayet Et
    seyreyle Türkiyem seyreyle
    Cevapla
  • ilanmatik 5 yıl önce Şikayet Et
    aklima Metehan geldi Mete Han, Çin ordusu ile karşı karşıya gelmiştir. Etrafı gözetlemek için veziriyle bir tepeye çıkar ve bakar ki Türk Ordusu, Çin Ordusu karşısında bir avuç karınca gibi duruyor. Veziri, Mete’nin geri çekileceğini düşünerek Mete Han’a sorar: Ne düşünüyorsunuz efendim? Mete Han vezirine dönerek: BU KADAR ÇİNLİYİ BEN NEREYE GÖMECEĞİM? diye cevap verir. Bizde bunu düşünmeye bile gerek kalmamış kendi mezarlarını kendileri kazmış nokta .
    Cevapla
  • Müslüman Kürd 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizde de zırh delici bomba var. Aslında mezarlarını kazıyorlar ama zerdüştler gömülürmü? Cesetlerini yakmak lazım. Toprak bile kabul etmez. Gerçi havada etmez ama işte ne yapsak acaba?
    Cevapla
  • arif kara 5 yıl önce Şikayet Et
    nüfus edici bombaya yazık değilmi şimdi 3tl lik mermi menzilindeyken halledilmeli.
    Cevapla
  • arif kara 5 yıl önce Şikayet Et
    bizde seyrediyoruz ondan sonra şu kadar mehmetçik şehit hemen vurulmalı.
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Seçim sonrası hazırlığı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar