Dicle Nehri'nde feribot battı! En az 100 kişi hayatını kaybetti

Irak'ta Dicle Nehri'nde bir gemi battı. Olayda en az 100 kişinin öldüğü aktarılırken, geminin batma sebebi olarak "aşırı yükleme" olduğu duyuruldu.

GİRİŞ 21.03.2019 18:58 GÜNCELLEME 22.03.2019 09:59
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Irak'ta Dicle Nehri'nde bir gemi battı. İngiliz haber ajansı Reuters'a konuşan Iraklı yetkililer, olayda en az 100 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Anadolu Ajansı (AA) 100'den fazla kişinin yaralandığını açıkladı.

 

 

Dicle Nehri'nin Musul'a yakın bir bölgesinde batan geminin "aşırı yükleme" sonucu battığı belirtildi.

Feribotta kadın ve çocukların da bulunduğu 200'e yakın kişinin olduğu aktarılırken, yaşanan faciada kurtarma çalışmaları devam ediyor.

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 5
  • halil 5 yıl önce Şikayet Et
    Gemi degil sal..
    Cevapla
  • HamidiyeSüvarisi 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah sonumuzu hayreylesin.
    Cevapla
  • Akil 5 yıl önce Şikayet Et
    İrakta akilli adam bulmak zor demekki, tek akillari ulkelerini amerikaya teslim etmek oldu, haliyle, bunlara bir turk akli lazim, meclisleri karar alip turkiyeye katilsinlar, belarusun risyaya katilmasi gibi
    Cevapla
  • akıncı 5 yıl önce Şikayet Et
    Irak Türkiyeye katılacaktır. Çünkü kendi kendini artık idare edebileceği bir entelektüel birikimi kaybetti. Türkiyesiz Irak Suriye İran parçalanır ve toprakları paylaşılır. Irkların üstünlüğü değil ama aklın, 1000 yıllık medeniyet sahibi olmanın ve islamın sancaktarlığını yapmanın bir getirisi vardır. bunu küçümseyen ve yok sayana ancak acırım..
    Cevapla
  • gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    ne diyorsun . daha biz yayagecidinde den gecemiyoruz . hepsi aptalmi iraktakilerin ? niye türk akli ? pakistan akli olsa olmazmi? TÖVBE ET irklarin üstünlügü olmaz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama