Sırbistan'dan 'Türkiye' açıklaması: Trump'tan dolayı...

Sırbistan Başbakan Yardımcısı Ljajic, "Eğer Amerika'da Trump başkansa o zaman her şey mümkündür. Bu sebepten dolayı Türkiye'nin rolü sadece bölgede değil, dünyada da önemli." dedi.

Sırbistan'dan 'Türkiye' açıklaması: Trump'tan dolayı...
Sırbistan'dan 'Türkiye' açıklaması: Trump'tan dolayı...
GİRİŞ 24.03.2019 09:56 GÜNCELLEME 24.03.2019 11:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un katılımıyla Sancak Dostları Platformu ve Laleli esnafı tarafından Fatih'te bir otelde düzenlenen Rumeli Buluşması'nda konuşan Sırbistan Başbakan Yardımcısı Rasim Ljajic, Balkan bölgelerinden Türkiye'ye gelen vatandaşların siyasette ve iş hayatında başarılı olduklarını söyledi. 

 

 

Ljajic, şöyle konuştu:

"Siz başarılıysanız, Türkiye ile Balkanlar arasında olan ilişki, daha samimi ve güçlü olacaktır. Bu ne demektir? Bu bölgemizdeki barış ve istikrar demektir. Dünya siyasetinde ve istikrarında dalgalanmalar yaşanıyor. Eğer Amerika'da Trump başkansa o zaman her şey mümkündür. Bu sebepten dolayı Türkiye'nin rolü sadece bölgede değil, dünyada da önemli. Türkiye'nin yaptığı siyaset, istikrarın ve iş birliğinin gelişmesine katkı sağlıyor."

 

 

Sırbistan'da 590 Türk şirketinin olduğunu, Türk yatırımlarının Sırbistan ve Balkanlar'da önem arz ettiğini belirten Ljajic, iki ülke Cumhurbaşkanlarının karşılıklı ilişkilerinin önemini vurguladı. 

YORUMLAR 3
  • 1071 5 yıl önce Şikayet Et
    elin adamı biliyor...içerdeki vatan hainleri bilmiyor...birlik olma zamanı
    Cevapla
  • adil 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunu amerikan gazeteleri yazsın
    Cevapla
  • Eninde Sonunda 5 yıl önce Şikayet Et
    birlik olma zamanı yoksa 10 000 km öteden idare ediliriz ya birlikte büyük olacağız yada ufak ufak başkası tarafından kullanılacağız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor