Theresa May gözünü kararttı! Brexit'i imzalayın, istifa edeyim

İngiltere Başbakanı Theresa May, AB'den ayrılma anlaşmasının onaylanması durumunda istifa etmeye hazır olduğunu açıkladı. Bugün The Sun gazetesi "vakit doldu" başlığıyla çıktı. İngiliz The Sun gazetesi ilk sayfasında, "May Brexit anlaşması onaylanıp İngiltere Avrupa Birliği'nden ayrılır ayrılmaz görevi bırakacağını ilan etmeli" ifadesine yer verdi.

Theresa May gözünü kararttı! Brexit'i imzalayın, istifa edeyim
Theresa May gözünü kararttı! Brexit'i imzalayın, istifa edeyim
GİRİŞ 25.03.2019 11:00 GÜNCELLEME 25.03.2019 16:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İngiltere Başbakanı Theresa May, ülkesinin Avrupa Birliği'den (AB) ayrılma anlaşması olan Brexit'in, parlamentoda onaylanması durumunda istifa etmeye hazır olduğunu açıkladı.

ITV'nin haberine göre, İngiltere Başbakanı Brexit yanlısı isimlere anlaşmaya destek karşılığında istifa teklifi sundu ancak istifasına ilişkin net bir takvim vermedi.

ÜLKEDE BREXİT KRİZİ BÜYÜYOR! MAY'İ DEVİRME PLANI

İngiltere'de Brexit kaosu giderek büyüyor. AB'yle anlaşarak çıkış tarihi ertelenirken, ülkede milyonlarca vatandaş sokağa döküldü. Brexit'in iptali için 5 milyonu aşkın imza toplandığı belirtilirken, İngiliz basınında da flaş bir iddia yer aldı. Sunday Times gazetesi, bir grup kabine üyesinin Brexit sürecinde başarısız olan Theresa May'i başbakanlık koltuğundan indirmeyi ve geçici hükümet başkanı atamayı planladıklarını yazdı.

 

 

Habere göre isminin açıklanmasını istemeyen en az 11 kabine üyesi bakan, mevcut başbakanın istifasını istediklerini ve yarın yapılacak olan kabine toplantısında May'den bunu talep etmeyi planladıklarını, aksi halde bakanlık görevlerinden toplu halde istifa ile tehdit edeceklerini ifade etti.

Söz konusu bakanlardan birinin, "Son yaklaştı. 10 gün içinde May gitmiş olacak" dediği aktarıldı.

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 3
  • ugur Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Fakir insanlari somurmek neylis yakinda anlayacaksiniz.
    Cevapla
  • Intikam 5 yıl önce Şikayet Et
    Ingilizlerde sonunda kaos ile uğraşıyor
    Cevapla
  • dogru söz 5 yıl önce Şikayet Et
    Ulan Enperyalizler iki yüzlüler yilarca Afrikayi Dünyayi sömürdünüz Insallah sonunuz gelecek Allah sizi biri birinize düsürsün beter olun!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı