ABD'li şarkıcı: 'Golan Tepeleri'nin tek ve gerçek sahibi hiç şüphesiz Allah'tır'

ABD'li şarkıcı Della Miles, sosyal medya hesabından Filistin'e destek mesajı yayınladı.

ABD'li şarkıcı: 'Golan Tepeleri'nin tek ve gerçek sahibi hiç şüphesiz Allah'tır'
ABD'li şarkıcı: 'Golan Tepeleri'nin tek ve gerçek sahibi hiç şüphesiz Allah'tır'
GİRİŞ 26.03.2019 07:29 GÜNCELLEME 26.03.2019 07:32
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump'ın "Golan Tepeleri üzerinde İsrail'in  egemenliğini resmen tanıdığını" ilan ederek başkanlık kararını imzalaması ve akşam saatlerinde İsrail güçlerinin abluka altındaki Gazze Şeridi'ni vurmaya başlaması üzerine ünlü şarkıcı, Instagram hesabından şunları kaydetti:

 

 

"Bu utanç verici ve haksız Amerikan kararından dolayı kim bilir kaç  masum Filistinli çocuk ailelerinden kopacak? Golan Tepeleri'nin tek ve gerçek  sahibi hiç şüphesiz Allah'tır. Allah sizinle beraber Filistin… Allah sabırlı  olanları sever. Şimdi Filistin için sabırlı olmanın zamanı. Kalbim seninle atıyor Filistin."

Michael Jackson başta olmak üzere birçok ünlü sanatçının  vokalistliğini yapan Miles, kısa bir süre önce ziyaret için geldiği Türkiye'de Müslüman olduğunu açıklamıştı. 

 

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 25
  • ZEKİ 5 yıl önce Şikayet Et
    bu nasıl bir beyinki sadece müslüman öldürmeye ayarlandı. hani medeni dediğimiz demokrat dediğimiz onlar gibi olmak için 80 yılımızı verdiğimiz avrupası amerikasi annesini öldürüp 5yaşında çocuğa tüfeği doğrultup korkutan medeniyet,be ey çocuk sen nasıl bir koca yüreğin var kalbımı parçaladın söyleyecek laf bulamıyorum ki o tüfeğe çatalla karşı geliyorsun YARABBIM KAHHAR SIFATINLA ZALİMLERİ KAHRET
    Cevapla
  • Hyr 5 yıl önce Şikayet Et
    Golan tepelerinin kullanılan ismi cavlan dır
    Cevapla
  • Hyr 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir gun israil askerleri geldi ve burayı terk edin bombalanacak dediker. Halk esyalarini bile toplamadan terk etti. Ve bir daha asla evkerine dönemedilee. Bunların torunları multeci olarak suriyeye geldi. Şu anda da turkiyeye geldilee. Bir kismı da avrupaya gectiler. Gerçek sahipleri bunlar.
    Cevapla
  • halil ibrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    birlik olur isek ALLAHIN yolundan da ayrılmazsak zafer ALLAHIN ve biz müslümanlarındır. yeter ki ne olursa olsun RABBİMİZİN yolundan ayrılmadan zorda olsa bazı şeyler olsada maddi ve manevi sabırla yola devam edebilmek.
    Cevapla
  • hamdi 5 yıl önce Şikayet Et
    ISID DEAS Siyonist örgütünü cikaran Siyonistler Enperyalizler gaye büyük Israyil devleti.
    Cevapla
  • hur adam 5 yıl önce Şikayet Et
    evt kardesım dogru dersın lakın ıc ve dıs fıtnecıler coktur
    Cevapla
  • öteki 5 yıl önce Şikayet Et
    Ve ant olsun ki Biz, Zikir'den* sonra Zebur'da*, arza* salih* kullarımızın varis olacağını yazdık. وَلَقَدْ كَتَبْنَا فِي الزَّبُورِ مِن بَعْدِ الذِّكْرِ أَنَّ الْأَرْضَ يَرِثُهَا عِبَادِيَ الصَّالِحُونَ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: İstanbul dahil 45 il için sarı kodlu uyarı! Şiddetli olacak
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!