Ünlü rap şarkıcısı çatışmada öldürüldü!

Amerikalı rap şarkıcısı ve söz yazarı Nipsey Hussle ABD’nin Los Angeles kentinde çıkan çatışmada vurularak öldürüldü.

Ünlü rap şarkıcısı çatışmada öldürüldü!
Ünlü rap şarkıcısı çatışmada öldürüldü!
GİRİŞ 01.04.2019 10:52 GÜNCELLEME 01.04.2019 11:42
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

ABD’li rap şarkıcısı ve söz yazarı Nipsey Hussle, Los Angeles kentinde çıkan çatışmada hayatını kaybetti. Hussle’ın bir mağazanın dışında yaşanan silahlı saldırının kurbanlarından olduğu, diğer iki kişinin de yaralandığı bildirildi.

 

 

Los Angeles Polis Departmanı, kurbanların hiçbiri hakkında bir açıklama yapmazken 3 kişinin vurulduğunu doğruladı. Ancak yerel basın saldırıda öldürülen kurbanın asıl adı Ermias Asghedom olan Nipsey Hussle olduğunu duyurdu.

Sosyal medya raporları, Hussle’ın öldürülenler arasında olduğunu ancak polisin bu bilgiyi resmi olarak onaylamadığını belirtti. Saldırıdan kısa bir süre önce rap şarkıcısının Twitter’dan, "güçlü düşmanlara sahip olmak bir nimettir" mesajını yayımlaması dikkat çekti.

 

 

33 yaşındaki rap şarkıcısı bu yıl ilk albümü "Victory Lap" ile Grammy'e aday gösterildi. Kariyerine 2005 yılında başladı. Birkaç yıl sonra Drake ile birlikte çalıştı. Lauren London ile ilişkisi olan şarkıcının iki çocuğu bulunuyor. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • Mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Haraç meselesidir
    Cevapla
  • Serdar 5 yıl önce Şikayet Et
    Polis vurmadı. Kaldıki orada saçın sakalın önemi yok. Polis sana bir kaç kez dur der. Durdun durdun durmazsan kafana sıkar. Durmayanın büyük küçük siyah beyaz müslüman gavur olması hiç önemli değildir. Polise saldırı silah çekme falan çok olduğu için polis hiç risk almaz az fevri gördümü vurur.
    Cevapla
  • melik 5 yıl önce Şikayet Et
    en sevmediğim müzik tarzı , müzük değil konuşma zaten..
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Polis vurmus bunu Ben ingilterde duydum butun siyahlar isyanda polis vurdu adami : (
    Cevapla
  • yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    Amerikan polisi sakalına bakıp vurmuş olabilir. Çünkü Müslüman düşmanlığı almış başını gidiyor bir haçlı seferi öncesi hazırlıklar yapılıyor.kadar islam düşmanı çoğalırsa haçlı zihniyetinin oluşması için
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi