Rusya'dan ABD'yi kızdıracak S-400 açıklaması: Türkiye'de üretebiliriz

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, S-400'ün bazı parçalarının ortak olarak Türkiye'de üretilebileceğini açıkladı.

Rusya'dan ABD'yi kızdıracak S-400 açıklaması: Türkiye'de üretebiliriz
Rusya'dan ABD'yi kızdıracak S-400 açıklaması: Türkiye'de üretebiliriz
GİRİŞ 11.04.2019 14:35 GÜNCELLEME 11.04.2019 14:44
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la düzenledikleri ortak basın toplantısında askeri ve teknik alanda işbirliği yapılması için imkan bulunduğunu ve iki ülkenin yüksek teknolojili askeri araçları müşterek olarak üretebileceğini ifade etmişti.

 

 

"BAZI PARÇALAR ÜRETİLEBİLİR"

Gazeteciler bu bağlamda Kremlin sözcüsü Peskov'a, S-400 sistemlerinin müşterek üretiminin söz konusu olup olmadığını sordu. Peskov, "S-400'ün tüm aksamlarının müşterek olarak üretilmesi söz konusu değil ve olamaz, bu yeni bir silah türü. Ancak bazı aksamların, parça bazında üretilmesi elbette söz konusu olabilir" yanıtını verdi.

 

 

"TÜRKİYE TOPRAKLARINDA"

Peskov, bu üretimin Türkiye topraklarında yapılmasının konuşulup konuşulmadığına ilişkin soruya da olumlu yanıt vererek "Türkiye topraklarında" dedi.

YORUMLAR 56
  • Hıdır BUDUR 5 yıl önce Şikayet Et
    Amerika ,15 temmuzu unutamıyor!! Türkiyenin Rusyada yanaşması onları çıldırtıyor! ama korkunun ecele faydası yok!. Amerika yaptığı hatalar ile Türkiyeyi kaybediyor!. FETÖ hainlerini biz devletin kılcallarından ayıklayıp PKK 'yı temizledikçe ağababaları olan ABD çıldırıyor.
    Cevapla
  • fekeli 5 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYE Rus-stalinin tehditleri yüzünden 1947 de ABd nin uydusu oldu.. Stalin öldü ruslar hatalarından döndüler ama biz bir daha abd nin çöplüğünden kaçamadık...Nato yüzünden herşeyimiz abd denetimine girdi. 11 eylülden sonra tek güç kalan abd kendine düşman aradı ve küresel terör diye islama saldırmaya başladı. şuanda islamın tek savunucusu türkiye ve sayın erdoğan...artık herşey abd israil ve ingiltere çıkarı gerisi laf..bu yüzden artık kimsenin küllüğüne mecbur olmamalıyız. kim işimize geliyorsa onunla devam etmeliyi<..
    Cevapla
  • ihsan 5 yıl önce Şikayet Et
    rus zaten anlaşma öyle değilmi orta<k üretim
    Cevapla
  • adem 5 yıl önce Şikayet Et
    tamamını türkiyede üret niye bazı parçaları deniyor
    Cevapla
  • bulent 5 yıl önce Şikayet Et
    bana yüz defa sorsalar abd mi yoksa rusmu dostumuz her seçenekte rusun dostluğunu tercih ederim abd hiçbir zaman dostumuz olmadıki bizimkisi manda sömürgeci ilişkisiydi sağolsun reis ahtapotun kollarına baltayı vurduda biraz özgür siyasetle haklarımızı savunabildik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan İran açıklaması: Kınanması gereken İran değil! Emeklilere de seslendi!
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor