Sudan ordusundan halka çağrı

Sudan ordusu, halka sokağa çıkma yasağına uyulması çağrısı yaptı.

Sudan ordusundan halka çağrı
Sudan ordusundan halka çağrı
GİRİŞ 11.04.2019 22:40 GÜNCELLEME 11.04.2019 22:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ordudan yapılan yazılı açıklamada halktan, güvenlik gerekçesiyle 22.00-04.00 saatlerinde sokağa çıkma yasağına uymaları istendi.

Açıklamada, silahlı kuvvetler ile güvenlik komitesi, kamu güvenliği, vatandaşların can ve mal emniyetini sağlama görevlerini yerine getirene kadar bu karara uyulması gerektiği vurgulandı.

Savunma Bakanı Avad bin Avf, devlet televizyonunda Yüksek Güvenlik Konseyi başkanı sıfatıyla yaptığı konuşmada, ordunun ülke yönetimine el koyduğunu ve 2 yıllık geçiş döneminin başladığını duyurmuştu.

Bin Avf, ayrıca ülkede 3 aylık OHAL ilan edildiğini söyleyerek, ülke genelinde bir ay boyunca 22.00-04.00 saatlerinde sokağa çıkma yasağı uygulanacağını açıklamıştı.

YORUMLAR 3
  • fakir 5 yıl önce Şikayet Et
    aklıma saddamın ılk devrıldıgı gunler geldı.halk bayram edıyordu..sonrası malum sefillik içinde perişan ortadalar.aynı senaryo bu cografyada devam edıyor
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl hir hayatın içindeyiz almak mümkün değil müslümanlar parça parça her türlü helak olmuş kavimlerin özelliklerinide barindiyoruz zalim yöneticiler ordulari birbirini düşman gibi kesilmiş islam ümmeti keşke keşke peygamberim8z zamanda yasasaydik Rabbim bize yardım et
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Daebeciden medet uman halklar eski yönetimi mumla ararlar. Sudan'a geçmiş olsun, ruhuna el fatiha.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu