Almanya'dan 'S-400' itirafı!

S-400 sistemlerinin dünyanın en güçlü hava savunma sistemlerinden biri olduğunu belirten Alman gazeteci Gernot Kramper, bu nedenle sistemin Rusya'da 'en çok satan', NATO için ise 'kabus' olduğunu vurguladı. Kramper makalede, S-400 alımının, olası Patriot alımına kıyasla daha avantajlı olduğu görüşüne yer verdi.

Almanya'dan 'S-400' itirafı!
Almanya'dan 'S-400' itirafı!
GİRİŞ 14.04.2019 06:38 GÜNCELLEME 14.04.2019 07:19
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin Rusya'dan satın alacağı ve ABD'nin tehdit olarak gördüğü Rus S-400 füze savunma sistemleri Alman basınında da gündem oldu.

 

 

Alman Der Stern dergisi yazarı Kramper, S-400 füze savunma sistemlerine ilişkin yazısında, söz konusu sistemi dünyanın en iyilerinden biri olarak niteledi. Bundan dolayı S-400'lerin Rusya'da 'en çok satan' olduğunu kaydeden Kramper, NATO için ise 'kabus' haline geldiğini ifade etti.

Sputnik'in haberine göre Kramper, "ABD, tüm dünyada uzun süre boyunca gökyüzünün hâkimiydi ancak S-400'lerin özellikleri, hem hedef tespiti hem de menzili açısından etkileyici bir silah. S-400, hayalet uçaklar için de tehlikeli olacak" dedi.

 

 

'S-400, PATRIOT'TAN DAHA AVANTAJLI'

Kramper'e göre S-400 alımı, olası Patriot alımına kıyasla daha avantajlı, zira Rus sistemi, Amerikan muadilinden daha gelişmiş olmasının yanı sıra yaklaşık iki kat daha ucuza mal oluyor.

YORUMLAR 29
  • Doğrucu Davut. 5 yıl önce Şikayet Et
    Dedikleri gibi ise; esaretten kurtulmak ve özgür olmak için gerekli.
    Cevapla
  • cenk1453 5 yıl önce Şikayet Et
    abd İNCİRLİK HAVA ÜSÜNDE FAZLASIN DEFOLUP GİT
    Cevapla
  • nusri 5 yıl önce Şikayet Et
    En iyi silah, bizim üretebileceğimiz "KENDİ ÖZGÜN/ÖZGÜR SİLAHIMIZ"dır..
    Cevapla
  • dikkat 5 yıl önce Şikayet Et
    Zaten bir yandan yapılıyor. Araştırılıyor.
    Cevapla
  • tunctunc 5 yıl önce Şikayet Et
    Unutmayalim amerikan askerleri almanyadan cekildi eskisi gibi sokaklarda görülmüyorlar ama almanya hala kagit üzerinde resmi olarak Amerikanin esiridir.Köpegidir.
    Cevapla
  • metin 5 yıl önce Şikayet Et
    tam isabet
    Cevapla
  • ilanmatik 5 yıl önce Şikayet Et
    en güvenilur olanı kendin üretmendir. Ne abd ne rus en güvenilir olanı TÜRK yerli üretim milli olacak yoksa hepsi bir risk saddamı kaddafiyi unutmayın hava savunma sistemlerini kitlediler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı