Erdoğan'a kin kustu

Ermenistan Ulusal Bilim Akademisi'nin Doğu Çalışmaları Enstitüsü Direktörü, sözde Ermeni soykırımına ilişkin "gerçeklerin" Türkiye'de dile getirilmemesine gerekçe olarak "Türkiye'deki korku atmosferini" gösterdi. Sisi ve Esed'in Türkiye düşmanlığı üzerinden konuyla ilgili sarf ettikleri sözlere atıfta bulunan Safrastyan, sözde Ermeni soykırımının resmen tanınmasının "İslam alemine de taşınmaya başladığını" iddia etti

Erdoğan'a kin kustu
Erdoğan'a kin kustu
GİRİŞ 23.04.2019 15:50 GÜNCELLEME 23.04.2019 16:24
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Ermenistan Ulusal Bilim Akademisi'nin Doğu Çalışmaları Enstitüsü Direktörü Ruben Safrastyan, sözde Ermeni soykırımının Türkiye tarafından kabul edilmemiş olmasını, "Türkiye'deki korku atmosferiyle" açıkladı.

 

 

Ermenistan basınından Panorama'da yer alan bilgilere göre, Safrastyan, sözde Ermeni soykırımı hakkındaki "gerçeklerin" Türkiye'de özgürce dile getirilemediğini iddia etti.

Buna gerekçe olarak FETÖ'nün 2016 yılındaki darbe girişiminin bastırılmasının ardından "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elde ettiği gücü" işaret eden Safrastyan, "Cumhurbaşkanı Erdoğan topluma baskı uyguluyor. Bu da, soykırımla ilgili gerçeklerin dile getirilmesine engel oluyor" diye konuştu.

 

 

Suriye ve Mısır'daki rejimlerin başında bulunan Esed ve Sisi'nin Türkiye düşmanlığı bağlamında konuyla ilgili olarak sarf ettikleri sözlere atıfta bulunan Safrastyan, sözde Ermeni soykırımının resmen tanınmasının "İslam alemine de taşınmaya başladığını" söyledi.

KAYNAK: STAR GAZETESİ
YORUMLAR 25
  • Osmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    geri zekalı asıl ermeniler türklere soykırım uyguladı, en don örneği Hocalıdır.
    Cevapla
  • OSMANLI TORUNU 4 yıl önce Şikayet Et
    oynanan oyun tuzak çok büyük hala uyanamayan insanlar var bu sırtlanlar ERDOĞANın gitmesini bekliyor sonra akbaba gibi türkiyeyi yiyecekler sen hala eyt soğan patates de dur vatan elden gidince 40 yaşında emekli olursun 10000 tl maaş alırsın soğan patates 1 lira olur rahat içinde yaşarsın
    Cevapla
  • Bekir SAĞLAM 4 yıl önce Şikayet Et
    Hoşt onun bunun kırıntısıyla geçinen zavallılar! Önce aç karnınızı doyurun.
    Cevapla
  • Tcc 4 yıl önce Şikayet Et
    Bütün dünya tanısa ne olur biz kabul etmedikten sonra velevki 100 yıl önceki bir olaydan olmuş olsa bile yeni bir ülke kurulmuş türkiye cumhuriyeti bunu bu ülkeye yükleyemezsin
    Cevapla
  • T|Şimşek 4 yıl önce Şikayet Et
    Adi alçak sen kimsinde Tayyip Erdoğan ı ağzına alıyorsun sisi ve letanyahuyu arkana alarak bülbül gibi ötüyorsun sizin üçünüzde katliyamcısınız sen önce Dağlık Karabağ da yaptığınız katliamın hesabını ver.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!