Ülke şokta! Bir patlama daha oldu

Sri Lanka'nın başkenti Kolombo'ya 40 km uzaklıkta yer alan Pugoda kentinde patlama meydana geldi.

Ülke şokta! Bir patlama daha oldu
Ülke şokta! Bir patlama daha oldu
GİRİŞ 25.04.2019 07:58 GÜNCELLEME 25.04.2019 09:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sri Lanka'da Hristiyanlar için kutsal Paskalya ayini sırasında Kochchikade'deki St. Anthony's, Katana'daki St. Sebastian ve Batticaloa'daki Meryem Ana kiliseleri ile başkent Kolombo'daki beş yıldızlı Shangri-La, Cinnamon Grand ve Kingsbury otellerine bombalı saldırılar düzenlenmişti.

 

 

Bu saldırıların ardından başkent Kolombo'nun banliyöleri Dehiwala'daki konukevi yakınında ve Dematogo'da üst geçit yakınında patlamalar olmuştu.

Saldırılarda 359 kişi hayatını kaybetti, 500'den fazla kişi yaralandı. Saldırılarla bağlantılı gözaltındaki şüpheli sayısının 58'e yükseldiği açıklandı.

 

 

Bombalı saldırıları terör örgütü DEAŞ üstlenmişti.

YORUMLAR 2
  • Ali29 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne Deaşı yav deaş deaş diye bir şey yok kaldırın bu maskeyi altından Pentagon, CIA, Mossad gibi terör örgütlerini görürsünüz. Bu Deaş şu ana kadar niye İsrail'de bir yahudiyi öldürmedi, niye ABD de bir eylem yapmadı, niye İngiltere de bir yeri patlatmadı. Bakın buradan söylüyorum dünyada adı geçen bütün terör örgütlerinin yazanı da çizeni de oynayanı da ABD ve İsrail dir nokta. Dünya ancak ABD ve İsrail'i haritan silerse yaşanabilir bir hal alacaktır.
    Cevapla
  • Hakkarili Yasin 4 yıl önce Şikayet Et
    Dünyadaki tum terör orgutlerini Bebek katili siyonist israil ve terör devleti amerika kurmaktadır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!