Rusya'dan Venezuela'ya çağrı: Hazırlık yapıyorlar, dikkat edin!

Venezüella muhalefetinin 1 Mayıs'ta ülke tarihinin en büyük gösterisini yapma planları hakkında konuşan Zaharova, Venezüellalı siyasetçileri provokasyona gelmeme çağrısı yaptı.

Rusya'dan Venezuela'ya çağrı: Hazırlık yapıyorlar, dikkat edin!
Rusya'dan Venezuela'ya çağrı: Hazırlık yapıyorlar, dikkat edin!
GİRİŞ 25.04.2019 19:24 GÜNCELLEME 25.04.2019 19:26
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, haftalık basın toplantısında muhalif lider Juan Guiado'nun '1 Mayıs'ta ülke tarihinin en büyük gösterisini yapacağız' açıklamasını değerlendirdi. 

 

 

Zaharova, "Radikal muhalefet, farklı kamplardan göstericiler arasında çatışmalar yaşanmasını provoke etmek için yeni kitlesel eylem hazırlığı yapıyor. Venezüellalı sağduyulu siyasetçileri yalnızca barışçıl siyasi mücadele yöntemlerine bağlı kalmaya, provokasyona gelmemeye çağırıyoruz" ifadelerini kullandı.

"ABD İSTİKRARSIZLIK İÇİN HER TÜRLÜ SEÇENEĞE OLUMLU BAKIYOR"

 

 

Zaharova, mevcut iktidarın görevden ayrılması için ABD'nin her türlü istikrarsızlık seçeneğine olumlu baktığının da altını çizdi.

Kendini geçici devlet başkanı ilan eden Juan Guaido, ülkedeki muhalifleri 1 Mayıs'ta sokağa çıkmaya çağırmıştı. Muhalif lider, Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun görevi bırakması için düzenleyecekleri gösterilerin ülke tarihindeki en büyük eylemler olacağını söylemişti.

YORUMLAR 19
  • makif 4 yıl önce Şikayet Et
    ıyıkı varsın RUSSİA FAŞİST ABD. ye karşı BİRLİK olma zamanı
    Cevapla
  • Sionist avcısı 4 yıl önce Şikayet Et
    Venezuela iran çin rusya pakistan türkiye bu ülkeler finansal olarak birleşmeli daha neyi bekliyoruz abd nin petrodoları yokedilmeli. Tek yol bu.!!
    Cevapla
  • Sionist avcısı 4 yıl önce Şikayet Et
    Abd denen it devleti, yıkılmak zorunda TR olarak dişimizi sıkmalı dolar oyunları ile geleceklerinin farkında olmalıyız yaptırım muafiyeti kalktı usd fırlayacak. Buna karşılık çin ve rusya ile ticare kredi kurumları çalışmalı, silah geliştmekde çol geciktik atom silahı gerekli, rusya abd ye karşı desteklenmeli çine her türlü destek verilmeli. Venezuela ile petrol anlaşmaları yapılmalı.abd nin canı cehenneme..
    Cevapla
  • Wan Minit... 4 yıl önce Şikayet Et
    seçilmiş bir başkana muhalefet lideri yok sayıp ülke içerisinde dış güçlerinde desteği ile kendini başkan ilan ediyor. bu nasıl bir anlayış bu şahıs yargılanıp hemen tutuklanmalıdır.ay ne bizdeki fetö misalıi.
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 4 yıl önce Şikayet Et
    bende sizi uyarayım 1 mayısta işçi bayramı ayağına türkiyede gezi benzeri kalkışma olabilir.hdp-chp-fetö-ip-sp-sol terör örgütler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan İran açıklaması: Kınanması gereken İran değil! Emeklilere de seslendi!
İsrail Gazze'de soykırım yapması için PKK'yı da getirmiş! Katliam ortaklığı ifşa oldu