Rusya'dan Venezuela'ya: Nasılsın kardeşim?

Rusya'nın BM Daimi Temsilcisi Vasiliy Nebenzya, Venezuela Dışişleri Bakanı Jorge Arreasa ile buluşmasında Rusça “Nasılsın kardeşim” ifadelerini kullanarak sarıldı.

Rusya'dan Venezuela'ya: Nasılsın kardeşim?
Rusya'dan Venezuela'ya: Nasılsın kardeşim?
GİRİŞ 26.04.2019 09:49 GÜNCELLEME 26.04.2019 11:15

Amerika’nın ekonomik yaptırım ve siyasi baskılarıyla karşı karşıya kalan Venezuela’ya en büyük desteği Rusya, Türkiye ve Çin vermeye devam ediyor.

 

 

Rusya’nın askeri ve politik olarak büyük destek verdiği Venezuela ile görüşmeler her alanda devam ediyor. BM Daimi Temsilcisi Vasiliy Nebenzya, Venezuela Dışişleri Bakanı Jorge Arreasa ile bir araya gelerek Venezuela’daki durumu görüştü. Gerçekleşen görüşmede 2 ülke arasındaki ilişkiler, Rusya ve Venezuela’nın Birleşmiş Milletler’deki pozisyonu ve ortak çalışmalarının yanı sıra Venezuela’daki güncel konular ele alındı.

KARŞILAŞMALARI GÜNDEM OLDU

 

 

Nebenzya ve Arreasa arasında gerçekleşen görüşmeden çok Rus diplomatın Venezuela Dışişleri Bakanı’nı samimi bir şekilde karşılaması gündem oldu.

Her iki tarafın sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda Nebenzya’nın, Venezuela Dışişleri bakanı Jorge Arreasa’yı karşıladığı sırada sarıldığı ve Rusça olarak “Kak Dila Brat Moi” yani “Nasılsın benim kardeşim” sözleri duyuldu. Yayınlanan görüntülerde ikili arasında yapılan görüşmelerden kesitler sunulurken görüntülerdeki bu kısımların sessiz olarak verilmesi dikkatlerden kaçmadı. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı