Rusya açıkladı! Anlaşmaya hazırız ancak...

ABD Başkanı Donald Trump'ın Rusya ve Çin'e nükleer silahsızlanma çağrısının ardından konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Yardımcısı Yuriy Uşakov, Moskova’nın yeni bir anlaşmaya hazır olduğunu ancak ciddi müzakerelerin gerektiğini söyledi.

Rusya açıkladı! Anlaşmaya hazırız ancak...
Rusya açıkladı! Anlaşmaya hazırız ancak...
GİRİŞ 28.04.2019 16:55 GÜNCELLEME 28.04.2019 16:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Rossiya 1 isimli televizyon kanalında konuşan Yuriy Uşakov, Rusya'nın nükleer silahsızlanma konulu yeni bir anlaşmaya hazır olup olmadığı konusundaki soruya karşılık olarak, "Mevcut anlaşma şartları yerine getirilmeli" dedi.

 

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Uşakov, "Kalan anlaşmaların uygulanması gerek. Yeni bir anlaşmaya hazırız fakat bu konuda ciddi müzakereler gerekiyor ve maalesef kimse henüz bir adım atmadı" dedi. ABD Başkanı Donald Trump, Rusya ve Çin'e nükleer silahsızlanma konusunda çağrıda bulunmuştu.

Nükleer silahsızlanma yönündeki gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulunan Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov ise Rusya’nın bu girişimleri memnuniyetle karşıladığını, ancak bu görüşlerin ayrıntılarının da ortaya çıkartılmasına ihtiyaç olduğunu belirtmişti.

 

 

YORUMLAR 1
  • Bilmeyen 4 yıl önce Şikayet Et
    Yillardir dunya'yi aldatiyorlar..! Rusya abd cikarlari icin hareket ederler.! Yoksa birbirilerine dusman degillerdir..!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!