Yunanistan Türkiye'yi durdurmak için harekete geçti

Yunanistan, Türkiye'nin Akdeniz'deki faaliyetleri ile alakalı üst düzey toplantılar yapıyor. ABD, İsrail, Mısır gibi ülkelerle bir araya gelen Yunanistan, Türkiye'nin faaliyetlerini engelleme planları yaptı.

Yunanistan Türkiye'yi durdurmak için harekete geçti
Yunanistan Türkiye'yi durdurmak için harekete geçti
GİRİŞ 30.04.2019 08:39 GÜNCELLEME 30.04.2019 08:43
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Yunanistan, Akdeniz'deki faaliyetlerine tek başına devam edemeyeceğini anlayınca ittifak arayışlarına girdi. ABD, İsrail, Mısır gibi ülkelerle bir araya gelen Yunanistan, Türkiye'nin faaliyetlerini engelleme planları yaptı.

 

 

Ancak bu ülkelerle yapılan ittifaklar Türkiye'nin Akdeniz'deki haklarını korumasına engel olamadı.

Yunan medyasında Türkiye'nin Güney Kıbrıs ve Yunanistan'ın kıta sahanlığını ihlal ettiğine dair haberler servis ediliyor.

 

 

ATİNA'DA TÜRKLERİ NASIL DURDURUZ TOPLANTILARI YAPILIYOR

Yunan Kathimerini gazetesi Türkiye'nin ağustos ayında faaliyetlerini iyice artıracağını yazdı. Haberde Oruç Reis ve Barbaros gemilerinin faaliyetlerine yer verildi. Bu faaliyetler karşısında Atina'da olası senaryolar için toplantılar düzenlendiğine dikkat çekildi.

Gazete Türkiye'nin Barbaras için savaş gemileri gönderdiğini ve bu konuda geri adım atmayacağının sinyallerini çoktan verdiğini belirtti.

YORUMLAR 41
  • ATILLA 4 yıl önce Şikayet Et
    SAVASTAN KORKSAYDIK 1000 YILDIR BU TOPRAKLARI ELIMIZDE TUTAMAZDIK!!!100 LERCE YIL ŞAMAR ATMIŞIZ AVRUPALI TORUNU usa YIDA SAMAROGLANI YAPARIZ...BIZ HAZIRIZ CENGE!!!
    Cevapla
  • şahin 4 yıl önce Şikayet Et
    aslında otalık karışsa iyi olur çünkü balık bulanık suda avlanır ecdadımızın elinden dalavereyle aldıkları toprakları tekrardan erkek gibi ellerinden alırdık nasıl dangalak israilin büyük israil planı varsa bizimde osmanlının topraklarını tekrar alma hayalimiz var bu böyle biline
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    Askerlerinizi saldık, Yunanistan'a giden mültecileri denizde geri topluyoruzz. Ancakkk ÇİPRAS'da Türkiye'yi Yunanistan'la dalaştırıp "TÜRKİYEYİ 2 CEPHELİ SAVAŞA SOKMAK İSTEYEN ÜST AKLA UYDUĞUNDAA" bırakın Türk ordusunu "Sadece Maçlara giden tribünlerdeki holiganların sandallara binip YUNAN ADALARINI İŞGAL EDİP "Bu ada FENER, GALATASARAY, BEŞİKTAŞ ADASI OLSUN " diye kendi aralarında tartışacaklarını biliyordur herhalde ...
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    S-400??? S-400 Üst aklın planları/ Ortadoğu oyununda dengeleri alt üst edecek SAVUNMA sistemidir. SURİYE sınırına- TOROSLARA- veya EGE'ye koyduğumuzda 600km menzil ve 400 km etkili vuruş sahası ile "Türkiye'ye tarruz edecek ucak/cruise füzelerinden korkumuz kalmaz. Bize kazık atmayı düşünen dost düşman herkesin bölgede oyunlarının tekerine büyük bir çomak sokmuş oluruz..ALMAMIZ ELZEMDİRRRRR.....BÖYLELİKLE SİVRİNEKLERLE DEĞİL BATAKLIGA SU DÖKENLERİN CİĞERİNİ SÖKERİZ
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistan Rus menşeili S-300 yanında SİLAHSIZ ADALARA özellikle "Rus yapımı SA-8, SA-15 türü füze sistemleri" yerleştirirken kimsenin "gıkı" çıkmıyor. Biz Türkiye olarak Çinden füze alacağız ya da Rusyadan S-400 alacağız dediğimizde "yerden dayısı gökten halası" ALMAYINNNN baskılarında DEBELENİYOR.Emperyalistlerin planı ortaya çıktı! Türkiye'yi bertaraf ederek Irak ve Suriye kuzeyinden başlayan "Sözde Kürt koridoru "ile petrolün taşınması ve akabinde Kıbrıs güneyindeki doğalgaz yataklarını yine Türkiye'yi bertaraf edecek bir strateji!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı