Gerginlik artıyor: İsrail'de sığınaklar açıldı!

İsrail'in Gazze'deki artan gerginlik nedeniyle sığınakları açtığı bildirildi.

GİRİŞ 04.05.2019 15:14 GÜNCELLEME 04.05.2019 16:01
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İsrail, Gazze'den bu sabah atılan füzeler nedeniyle ülkenin güneyindeki sığınakları açarken, plajları da tahliye etti. İsrail basınında yer alan habere göre, İsrail makamlarının Gazze sınırına yakın bölgelerde sığınakları açtığını ve plajları tatilcilerden tahliye ettiğini aktardı.

 

 

İsrail’den daha önce yapılan açıklamada ise Gazze Şeridi'nden İsrail tarafına yaklaşık 100 füze atıldığı aktarıldı. Atılan füzeler nedeniyle Gazze Şeridi'ne yakın bölgelerde siren sesleri çalındı.

Bununla birlikte Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail'in saldırıları sonucu son 24 saatte 5 Filistinlinin hayatını kaybettiğini duyurdu.
İsrail'den yapılan açıklamada ise "Gazze Şeridi'ndeki Hamas’a ait hedefleri vurmaya başladık" ifadesi kullanıldı. 

İsrail, Gazze'deki artan gerginlik nedeniyle Gazze'ye ticari ürün girişinin sağlandığı tek nokta olan Kerm Ebu Salim ile yolcu geçişi için kullanılan Beyt Hanun (Erez) sınır kapılarını yarından itibaren kapatacak. Geçişlerin bir sonraki duyuruya kadar kapalı olacağı belirtildi.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • Rüzgar 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaşasin hitler bir yahudi dahi kalmayacak demişti yahudiler dunyanin başina bela olacak demişti gerçektende doğru çikti bugun müslumanlarinbaşina bela olmuşlar yalaka sudiler nerdesiniz
    Cevapla
  • ... 4 yıl önce Şikayet Et
    Hitler babasının hayrınamı öldürdü küresel yahudi güçlerinin adamıydı İsrail e gitmek istemeyen yahudileri zorla göndermek için ülke kurulsun diye katlettirdiler
    Cevapla
  • Yakup 4 yıl önce Şikayet Et
    Alahım israili yerle yeksan eyle mazlumları koru, Amin
    Cevapla
  • Kıyamet Alametleri 4 yıl önce Şikayet Et
    Hz. Muaz( r.a) Peygamberimizden rivayet ettigi hadis-i şerifde (Altı şey kıyamet alâmetlerindendir: Benim ölümüm, Kudüs'ün fethi, bir adama bin dinar (altın para) verildiği halde azımsaması, her müslümanın evinde ateşi duyulan fitne, koyun boynuzu kıvrımları gibi insanlar arasında ölüm çokluğu, Rum'un gadri (müslümanlara ihaneti), şöyle ki: Her biri 12.000 kişilik 80 sancakla  müslümanların üzerine yürümeleri) Hz.Muaz (r.a)
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Ramazan geldi ya ondandır
    Cevapla
  • Remzi 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahın gazabı istailin üstüne olsun bu mübarek ayda koyun gibi ausup abd uşaklıgı edip müslümanım diye heçinen herkese yazıklar olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir