ABD'den İran'a 'uçak gemisi' ile tehdit: Tam hazırız

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, İran'a mesaj vermek üzere "USS Abraham Lincoln" uçak gemisi taaruz grubu ile bir bombardıman görev gücünü Orta Doğu'ya sevk edeceklerini duyurdu.

ABD'den İran'a 'uçak gemisi' ile tehdit: Tam hazırız
ABD'den İran'a 'uçak gemisi' ile tehdit: Tam hazırız
GİRİŞ 06.05.2019 05:58 GÜNCELLEME 06.05.2019 06:07
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Bolton yaptığı yazılı açıklamada, "Birçok kaygı verici ve gerginliği  tırmandıran belirti ve uyarıya karşın, İran rejimine ABD'nin veya müttefiklerinin  menfaatlerine yönelik herhangi bir saldırının sert bir güçle karşılık bulacağına  dair net ve mutlak bir mesaj vermek üzere ABD USS Abraham Lincoln uçak gemisi  taarruz grubunu ve bir bombardıman görev gücünü Merkez Kuvvetler Komutanlığı  bölgesine gönderiyor." ifadelerini kullandı.

 

 

ABD'nin İran ile bir çatışmanın peşinde olmadığını iddia eden Bolton,  "Ancak herhangi bir saldırıya yanıt vermek için tam hazırız." değerlendirmesinde  bulundu.

YORUMLAR 53
  • 3.Dünya Savaşı 4 yıl önce Şikayet Et
    Hz.Peygamber buyurdu ki: " İki azatlı, Arab azatlısı ve Rum azatlısı Melik olduklarında, onların elleri ile melhameler  doğar.  “Hz. İbn-i Amr RA” "Melhameler vuku bulduğunda Allah-u Teâlâ Şam cihetinden, Mevali kabilesinden bir grubu gönderir ki onlar Arap'ın en iyi ata binenleri ve silahlı olanlarıdır. Allah onların sebebi ile bu dini kuvvetlendirir.  “Hz. Ebû Hüreyre RA” " İnsanlar için üç temerküz noktası vardır. Antakya Amik'inde olan Melhame-i Kübrâ'da toplanma merkezi Şam olur. Deccal vak'asında merkezleri Kudüs; Ye'cüc ve Me'cüc hadisesinde Tur-i Sinâ. “Hz. Hüseyin RA”
    Cevapla
  • Büyük Savaşlar 4 yıl önce Şikayet Et
    Hz.Peygamber buyurdu ki: " İki azatlı, Arab azatlısı ve Rum azatlısı Melik olduklarında, onların elleri ile melhameler  doğar.  “Hz. İbn-i Amr RA” (Arap azatlısi İRAN dir, Rum azatlisi ABD dir. Bu ikisi savaşacak ve bu savaş başka savaşlara yol açacak)
    Cevapla
  • umk44 4 yıl önce Şikayet Et
    hepsi numara iran abd kardeş ne zaman filistin meselesi olsa bu iki süper maryo sahneyecikiyor
    Cevapla
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Karar sizin.Acılarına da,mutluluklarına da siz katlanacaksınız.O gemilerin Ortadoğudan birde geri dönemeyeceklerini düşünseniz iyi olur.
    Cevapla
  • hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    yahu oyle bır ucak gemısıyle savsamı gırıcen veya bır ucak gemısıyle savas kazanacagınımı dusunuyorsun abd sadece gosterıs yapıp duruyon
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!