Hamas'tan Katar açıklaması! Çok çaba sarf ediyorlar

Hamas, Katar'ın İsrail'in Gazze ablukasını kaldırmak için çok çaba sarf ettiğini belirtti.

Hamas'tan Katar açıklaması! Çok çaba sarf ediyorlar
Hamas'tan Katar açıklaması! Çok çaba sarf ediyorlar
GİRİŞ 12.05.2019 10:47 GÜNCELLEME 12.05.2019 10:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Hamas'tan yapılan açıklamada, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin, Katar Emiri Temim bin Hamad Al Sani ile telefonda görüştüğü kaydedildi.

 

 

"Katar İsrail ablukasının kaldırılması için çok çaba sarf ediyor." denilen açıklamada, "Katar Emiri, Gazze Şeridi'nde acıların dindirilmesi, ablukanın kaldırılması ve birliğin sağlanması için çok çaba harcadıklarını ve Filistin halkının haklarına ve davasına destek verdiklerini vurguladı." ifadesine yer verildi.

Heniyye'nin de Katar Emiri Al Sani'ye, Batı Şeria ile Gazze'deki Filistin halkına yardım için 480 milyon dolar tahsis edilmesinden dolayı teşekkürlerini ilettiği ve bu yardımın, birlik ve beraberliği güçlendirdiğini ilettiği kaydedildi.

 

 

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani, işgal altındaki Batı Şeria ile abluka altındaki Gazze'de yaşayan Filistin halkına yardım için 480 milyon dolar tahsis edilmesi talimatı vermişti.

Doha yönetimi, abluka altındaki Gazze Şeridi'ndeki insani sıkıntıları hafifletmek için 2007 yılından bu yana bölgede bir dizi insani yardım faaliyeti düzenliyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Hamdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun katardan şuraya bakın dünyanın dört bir yanında müslümanlar eziyet altında yardım eden vicdanı sızlayan ülkeler bir elin parmaklarından az müslüman görünümlü arabistan yönetimi israil amerikaya paraları yığıyor güya muslumanlar hasbinallahu venimel vekil
    Cevapla
  • hakdin islam 4 yıl önce Şikayet Et
    rabbim katar şeyhinden razi olsun adam gibi adam öbürkiler bae,suudi arabistan,misir,umman,bahreyn gibi siyonistseverler yahudilerin kölesi değiller
    Cevapla
  • Sıla 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim muvaffak eylesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...