Gemilere sabotajın arkasında 'İsrail' şüphesi!

İran Meclis Başkanlık Kurulu Sözcüsü Behruz Nimeti, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki Füceyre limanında 4 gemiye yönelik sabotaj ile ilgili İsrail'i suçladı.

Gemilere sabotajın arkasında 'İsrail' şüphesi!
Gemilere sabotajın arkasında 'İsrail' şüphesi!
GİRİŞ 14.05.2019 13:21 GÜNCELLEME 14.05.2019 13:21
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

IRNA haber ajansına göre İran Meclisi sözcüsü Behruz Nimeti, Birleşik Arap Emirlikleri'ne yönelik gerçekleştirilen sabotaj girişiminde İsrail'in parmağı olduğunu söyledi.

 

 

Behruz Nimeti, mecliste gerçekleşen kapalı oturumun ardından gazetecilere yaptığı açıklamasında, "Oturumda Birleşik Arap Emirlikleri'nde yapılan sabotajın arkasında İsrail'in olabileceği düşünülüyor" dedi.

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Abbas Moussavi, olayı "endişe verici" olarak nitelendirerek,"İstikrarı ve güvenliği baltalamaya çalışan dış faktörlerin hamlelerine karşı uyanık olunması gerektiği" açıklamasında bulunmuştu.

 

 

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 7
  • Smart 4 yıl önce Şikayet Et
    Korkak yahudiler. Müslüman dendiğinde yüzleri başka bir şekil alıyor.
    Cevapla
  • Ufuk 4 yıl önce Şikayet Et
    İsraile dikkat. Abd yi iranla savaştırmak istiyor. Belki on seneden beri bunu yapmak için çalışıyor. Iraka abd yi sokanda israil. Suriyeye sokanda, libyaya, Afganistan'a sokanda bunlar. İran gemisine sabotaj yap. Sonra abd gemisine yapacaklar. Güya İran yaptı diye. Abd ve iran oyuna gelmeyin. Önce abd ye güya İran abd birliklerine saldıracak diye abd ye istihbarat veriyor.tam bir oyun. Güya dünya kamuoyunu kandıracaklar. Saldırmak için bahane, ırakada yalanla soktular abd yi. Çıktımı nükleer bomba.
    Cevapla
  • Serdar 4 yıl önce Şikayet Et
    Her tasin altindan İsrail cikiyor
    Cevapla
  • Tugay 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaparlar
    Cevapla
  • gakko 4 yıl önce Şikayet Et
    birakin israil onlari bunalima soksun
    Cevapla
  • Smart 4 yıl önce Şikayet Et
    İsrail zaten islam alemine düşmanlığıyla bunu yapıyor zaten.
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle yaparsan müslüman kalabileceğini sanma Müslümanlar kedeştir dosttur Asla birbirlerine hainlik yapamaz ve kafirlere teslim edemez onlar bir vücüd gibidirler ve bir kötülük gördüklerinde düzeltirler. Kafirin musallatı kötülük değilde nedir. Müslümanın sıkıntısını girenin sıkıntısını Allah ahirette giderir. Kafire topyekün savaş Allahın emridir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!