Trump'tan 'Nereleri işgal etmek istiyorsunuz' sorusuna bomba cevap

FOX News’e konuşan ABD Başkanı Donald Trump, "Nereleri işgal etmek istediğinin" sorulması üzerine "İşgal istiyorum, eğer mecbur kalırsam, ekonomik olarak" dedi. Trump Çin için ise, "Çin ben görevde olduğum sürece süper güç olamaz" ifadelerini kullandı.

Trump'tan 'Nereleri işgal etmek istiyorsunuz' sorusuna bomba cevap
Trump'tan 'Nereleri işgal etmek istiyorsunuz' sorusuna bomba cevap
GİRİŞ 20.05.2019 17:29 GÜNCELLEME 20.05.2019 17:29
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

FOX News’e konuşan Trump, yönetiminin ekonomi politikalarını övdü ve ekonomik açıdan daha güçlü bir ülke yarattıklarını savundu.

Venezuela hakkında gündeme gelen iddiaları hatırlatarak "nereleri işgal etmek istediğinin" sorulması üzerine ise Trump, "İşgal istiyorum, eğer mecbur kalırsam, ekonomik olarak" dedi.

Öte yandan Trump'ın bu sözleri İran'la artan nükleer gerilim göz önünde bulundurulduğunda Tahran'a da gözdağı olarak değerlendirildi.

TRUMP: BEN GÖREVDE OLDUĞUM SÜRECE ÇİN SÜPER GÜÇ OLAMAYACAK

Çin ile ABD arasındaki "ticaret savaşından" oldukça mutlu olduğunu, görevde olduğu sürece Çin’in süper güç olamayacağını duyurdu.

Trump, "Milyarlarca dolar alıyoruz. Net olarak görülüyor ki Çin bizim kadar iyi durumda değil. Çin’in ekonomisi çok iyi değil. Bizim ekonomimiz fantastik durumda. Eğer Hillary Clinton başkan olsaydı, şu an Çin bizden daha iyi durumda olurdu. Ama şimdi bize yaklaşamazlar bile. Ben görevde olduğum sürece, Çin asla süper güç olmayacak" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 75
  • Kerem 4 yıl önce Şikayet Et
    Yarın Çin Abdnin yerini aldı mı ilk komşu Türk Cumhuriyetlerinin doğal kaynaklarının üzerine konacak.
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    venezuelayı işgal edip irana saldırıken petrol arzını garantiye almak istiyor aptal araplar da çanak
    Cevapla
  • aden 4 yıl önce Şikayet Et
    Abd adil bir devlet olsa, mazlumları ezmese, dünyayı sömürmese ve dünyaya savaşı silahı yaymasa super güç olarak devam ederdi. gönülleri kazanan bir devleti kimse yıkamazdı. ama onlar zulmü seçtiler ve yıkılmaya da mahkumlar. çin eninde sonunda abd yi geçecek. hemde bunu şuan abd yi super güç yapan patronlar yapacak. yahudi ekonomik gücü çine akmaya devam ediyor.
    Cevapla
  • Wan Minit... 4 yıl önce Şikayet Et
    Meydanı boş buldumu etrafına saldırı bu tür çakalalr kendi ülkendeki imkanlar ile büyü benim ülkeme göz dikme sen şuan yoksul ülkelerin kaynakları ile ayaktasın çünki onları yoksul bıraktın sömürdün.
    Cevapla
  • yurtTAŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam kaba,görgüsüz ve insafsız ama ülkesinin çıkarlarını sonuna kadar gözetiyor. Biz ise sınır dışındaki çapulcuları düşünmekten kendimize bakamıyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!