Akılalmaz görüntüler! Öldüresiye dövdüler

ABD'de polisin, gözaltına aldığı gence sert müdahalesi sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden olurken, olaya karışan polis memurları hakkında soruşturma başlatıldı.

GİRİŞ 21.05.2019 15:03 GÜNCELLEME 21.05.2019 17:12
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Olay, ABD'nin New Jersey eyaletinde yer alan Dover şehrinde yerel saat ile 02:00 civarı aranan bir kişinin polise ihbar edilmesi üzerine meydana geldi.

 

 

Yerel medyada yer alan haberlere göre, daha önce bir suçtan aranan 19 yaşındaki Cyprian Luke, arkadaşları ile dövme yaptırmaya gittiği sırada çevredekilerin kendisini tanıması üzerine polise ihbar edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, kimlik kontrolü yaparak Lukeun aradıkları kişi olduğunu tespit etti ve Lukeu gözaltına almaya çalıştı. Polisin ifadesine göre Lukeun gözaltı sırasında polise direndiği belirtildi.

Çevredeki bir kişi tarafından kayda alınan görüntülerde ise Lukeun gözaltına alındığı sırada polis tarafından boğazının sıkıldığı, yumruklandığı ve yerde sürüklenerek götürüldüğü görülüyor.

 

 

Olay sonrası basına açıklamada bulunan Lukeun Beni ambulansa sürüklediler çünkü yürüyemiyordum dediği belirtilirken, kardeşinin ise Lukea biber gazı sıktılar. Luke polise direnmiyordu bile. Sadece yüzünü korumaya çalışıyordu, çünkü polis memurları onu yumrukluyordu ifadelerine yer verildi.

Öte yandan polisin yaptığı açıklamada ise olayla ilgili soruşturma başlatıldığı ve olaya karışan polis memurlarının ücretli izne ayrıldığı bilgisine yer verildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • ibrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    polis elini arkana koy diyor herif zorluk çıkarıyor ne yapsın polis kardeşim....adam küfür ve hakaret ediyor ve rlini bi türlü arkaya koymuyor...hak etmiş..
    Cevapla
  • gresunlu 4 yıl önce Şikayet Et
    musluman olmayanda , musluman gibi yaşamayanda merhamet olmaz
    Cevapla
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Vahşi yankiler. O kadar şiddetten sonra bir de mükafat gibi ücretli izne ayırmışlar
    Cevapla
  • samimi 4 yıl önce Şikayet Et
    Hdp li gomunisler iyi baksin abd polisi ile türk polisi arasindaki farka.
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD de polis sana silah çeksin hö de sıkıyor anında. Ülkemiz polisini beğenmeyenlere ders olması gerek aslında.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri