Trump muhalefetle alay etti! Onları çıldırtacağız

ABD'de iki dönemden fazla başkanlığa anayasa izin vermiyor. Trump ise "Amerika'yı yeniden muhteşem yap" mitinginde, "Üçüncü, dördüncü, beşinci sefer de yapacağız. Onları çıldırtacağız" diye konuştu.

Trump muhalefetle alay etti! Onları çıldırtacağız
Trump muhalefetle alay etti! Onları çıldırtacağız
GİRİŞ 21.05.2019 17:24 GÜNCELLEME 21.05.2019 17:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

ABD'de 2020 seçimlerinin harareti kendini hissettirmeye başlarken, Başkan Donald Trump, 'Amerika'yı yeniden muhteşem yap' mitingini bu sefer Pennsylvania'nın Montoursville kentine taşıdı. 

 

 

ABD'de iki dönemden fazla başkanlık yapmanın anayasal olarak mümkün olmadığı herkesin malumu olduğu halde, Trump "Bir sefer yarıştık ve 1-0 aldık... şimdi ikinci sefer yapacağız. Sonra bir sefer daha. Ve sonra onları çıldırtacağız" diyerek şöyle devam etti: 

"Ve belki de gerçekten çok hoşumuza giderse ve işler yolunda gitmeye devam ederse biz de yapmamız gerekeni yaparız. Üçüncü, dördüncü, beşinci seferi yaparız."

 

 

20 Ocak 2017'de koltuğa oturduğundan beri ABD Anayasası'nı ihlal etmek, kurumsal yapısını çökertmekle suçlanan Trump, 2020 başkanlık seçimi için "Bir kere daha yapacağız ve muhteşem olacak" vurgusunu yaptı. 

 

YORUMLAR 3
  • kefere 4 yıl önce Şikayet Et
    domuz
    Cevapla
  • Memo 4 yıl önce Şikayet Et
    Fark etmezki 2020 da Trumpu sandikta gömerler adbliler de usanmistir bu simarik siyaset ve diplomasiyi anlamayan portakal kafayi
    Cevapla
  • Denge 4 yıl önce Şikayet Et
    Tabi ömrü yeterse
    Cevapla
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı