'Özellikle de ABD bunu bilsin' deyip rest çekti

İran İslam Cumhuriyeti Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanı General Muhammed Bakıri "Direniş, İsar ve Zafer Günü" ve Hürremşehr şehrinin kurtarılmasının yıl dönümünde bir mesaj yayınladı.

'Özellikle de ABD bunu bilsin' deyip rest çekti
'Özellikle de ABD bunu bilsin' deyip rest çekti
GİRİŞ 23.05.2019 14:05 GÜNCELLEME 23.05.2019 14:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İran haber ajansı IRNA’da yer alan habere göre, "Direniş, İsar ve Zafer" günü ve Hürremşehr şehrinin kurtarılmasının yıl dönümünde bir mesaj yayınlayan Bakıri, "Düşmanlarımız bilmelidir ki İran ordusu, düşmanlarının; özellikle de ABD yönetiminin hilelerini ve maceracı tavırlarını takip ediyor olacaktır. ABD’nin küstah tehditlerine karşı koymanın yarattığı yeni şartlar tüm İranlıları teyakkuzda olmaya sevk etmektedir" ifadelerini kullandı.

 

 

Bakıri, 8 yıl süren Irak’ın İran işgali sırasında, Irak kuvvetleri tarafından 19 ay işgal altında kalan Hürremşehr şehrinin 24 Mayıs 1982’de kurtarılmasının yıl dönümüne dair ise "Hürremşehr şehrinin kurtarılışı İran tarihinde kayıtlara, ‘Ulusal direniş, İsar ve Zafer Günü’ olarak geçmiştir" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Sabri Özdemir 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye kesinlikle iran'ın yanında yer almalı ve hatta komşu ülkeler ve ABD nin bozguncu emelerinin farkında olan ülkelerden de katılım sağlanmalı. Orta doğu ABD ye mezar olmalı.
    Cevapla
  • musafir. 4 yıl önce Şikayet Et
    iranla türkiyə birgə stratji hərəkət etməlidir çünki allah qorusun irana olanın eynisini Türkiyəyə edəcəklər.Bəlkə də İrandan qabaq Türkiyəni Vuracaqlar.
    Cevapla
  • rıfkı 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah biliyor yaa.... Bu ABD' nin yaptığı hazırlıklar sanki bizim için yapılıyormuş gibi geliyor... Allah büyüktür
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Hikâye! Ibni Sebe yi biz biliyoruz. Bütün tehditler Türkiye Cumhuriyeti Devletimize yapılmaktadır. Siyonistlerin planı Güneydoğu, Emperyalistlerin planı Istanbul! Iran ile işleri olmaz. Çok alçak plan. Reis hain planların farkında. Allah cc devletimize milletimize zeval vermesin, Güç kuvvet versin inşaAllah.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de peş peşe yangınlar
Tanju Özcan'dan, Mansur Yavaş itirafı! Emeklilere verdiği vaadi tutmadığı ortaya çıktı