ABD Başkanı Donald Trump, Japonya'da

ABD Başkanı Donald Trump, Yeni Japonya İmparatoru Naruhito´nun ilk resmi misafiri olarak ziyarette bulunmak üzere Japonya´ya gitti.

ABD Başkanı Donald Trump, Japonya'da
ABD Başkanı Donald Trump, Japonya'da
GİRİŞ 25.05.2019 17:29 GÜNCELLEME 25.05.2019 17:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump ve Melania Trump, Tokyo ile ilişkileri güçlendirmek için düzenlenen ziyaret kapsamında Japonya´da. Japonya Başbakanı Shinzo Abe´nin, Trump´ın ziyareti kapsamında imparatorluk sarayında bir akşam yemeği vereceği belirtildi. 

 

Ayrıca, Trump´ın Japonya´da iş adamları ile görüşeceği belirtilirken; Pazar günü Abe ile golf oynayıp, bir sumo turnuvasına katılması ve pazartesi günü de İmparator Naruhito ve Başbakan Shinzo Abe ile bir araya gelmesi bekleniyor. Trump'in programı 28 Mayıs'ta son bulacak.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Japonyaya baskı kuramıyırkar korkuyorlar halen :) huawei meselesinde panasonic ambargıya katıldı ama imparatordan talimat geldi çekildi işbirliğine devam dedi. Kimse abdyi sallamayacak. Abdli şirketler bir bir batacak. Yeni dünya şekilleniyor. Abd kore menşeili cihazlar almayın. Çin türk ve japon mallarına odaklanın. İphonesuzda yaşrsınız yeterki batsın abd
    Cevapla
  • Bunlar İnsan değil 4 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk parkına atom bombası atmaktan daha vahşi, daha insanlık dışı olanı olsa olsa başka bir çocuk parkına daha atom bombası atmaktır.
    Cevapla
  • ...yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    yeni valisini ziyarete gitmiş. zira japonya ve almanya 1945 den bu yana sözde devletler.gercekte Abd nin 52. ve 53. eyaletleri.
    Cevapla
  • poıh 4 yıl önce Şikayet Et
    hangi yüzle japonyaya gidiyorsun yüzsüz trump 400 bin japon insanın katilisiz tarih sizi öyle anacak öyle anıyor 100 bine kadar insanın yaralanmasına sakat kalmasına sebeb olduz ve halen doğan çocuklar sakat doğuyor radyoaktif maddeler yüzünden abd dünyanın en karanlık en işgalci karanlık yüzü utanmayan sapkınlar ülkesidir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi