Trump, sosyal medyada alay konusu oldu

Japonya'da Başbakan Shinzo Abe ile golf oynadıktan sonra Tokyo'da gerçekleştirilen bir sumo müsabakasını izleyen ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya kullanıcılarının alay konusu oldu. Trump’ı sumo güreşçilerine benzeten kullanıcılar photoshop'lu fotoğraflarını yayınladı.

GİRİŞ 27.05.2019 14:11 GÜNCELLEME 27.05.2019 14:32
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Japonya’da yeni imparatorla birlikte başlayan Reiwa dönemini kutlamak üzere dört günlük bir ziyaret için ülkede bulunan ABD Başkanı Donald Trump, Pazar günü Japonya Başbakanı Shinzo Abe ve profesyonel golfçü Isao Aoki ile Tokyo'da golf oynadı.

 

 

Ardından Ryogoku Kokugikan sumo arenasına giden Trump, bir sumo karşılaşmasına katılan ilk ABD Başkanı olarak turnuvayı izledi. Karşılaşmanın sonunda terlik giyerek ringe çıkan Trump, 137 santim ve 30 kilo ağırlığındaki kupayı karşılaşmanın galibi Adanoyama'ya sundu. 

 

 

Sosyal medya kullanıcıları, sumo turnuvasını izleyen Trump'ın fotoğraflarını photoshop ile sumo güreşçisine benzeterek paylaşımlarda bulundu.

ABD Başkanının geçen yıla göre kilo aldığı ve klinik olarak obez kategorisine girdiği saptanmıştı. Vücut kitle indeksi 30’dan yüksen olanlar obez sayılırken, Trump’ın vücut kitle indeksinin 30.4'e yükseldiği biliniyor. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • osmanlı torun 4 yıl önce Şikayet Et
    Japon lar onurlarını kaybetmişler.
    Cevapla
  • vay be arkadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    benşm ülkemi atom bonbasıyla hidrojen bonbasıyla bonbalaycakalr ben bonbalayan ülkenin cumhurbaşkanını ülkemde barındırırmıyım be korkak japonlar
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Trump'un yediği yemekle Afrika doyar
    Cevapla
  • sercan 4 yıl önce Şikayet Et
    ulan adamlar kafanıza nükleer bomba attı siz hala adama saygı duyuyorsunuz japonlarda gözümden düştü gari...
    Cevapla
  • Lafazan 4 yıl önce Şikayet Et
    Şartsız koşulsuz yenilgiyi kabul ederek savaşı bitirdiler. Biz Türküz onlar Japon. Bizim kadar özgürlüğü için ölecek millet çok bulamazsın. Ortadoğudan örnek al biraz
    Cevapla
  • isimsiz türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakikaten benziyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı