Kerkük'te neler oluyor? Peş peşe bombalı saldırılar...

Irak’ın Kerkük kentinin farklı bölgelerinde meydana gelen 6 patlamada 3 kişinin öldüğü, 18 kişinin de yaralandığı kaydedildi.

Kerkük'te neler oluyor? Peş peşe bombalı saldırılar...
Kerkük'te neler oluyor? Peş peşe bombalı saldırılar...
GİRİŞ 30.05.2019 23:25 GÜNCELLEME 31.05.2019 01:02
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Irak’ın Kerkük kentinin farklı bölgelerinde 6 patlama meydana geldi. Kerkük polis kaynakları kentin Kudüs Caddesi, Valilik caddesi ve Bağdat yolu bölgelerinde peş peşe meydana gelen 6 patlamada 3 kişinin öldüğünü ve 18 kişinin de yaralandığını açıkladı. 

 

 

Görgü tanıkları peş peşe meydana gelen saldırıların ikisi önceden yerleştirilmiş bomba, ikisinin, ses bombası ve diğer iki patlamanın bomba yüklü araçların infilak etmesi soncu meydana geldiğini bildirdi. Patlama anı bölgede bulunan vatandaşların cep telefonuyla kaydedildi. 

Patlamaların bayram öncesi alıverişe çıkan vatandaşların dışarıda olduğu saate denk gelmesi saldırıda daha çok can kaybına yol açtı. Saldırıları henüz kimse üstelenmese de Iraklı yetkililer bu gibi saldırıların arkasında terör örgütü DEAŞ olduğunu söylüyor. 

 

 

YORUMLAR 25
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    GEÇMİŞTEN ÖRNEKLER : Geçmişte Bush ve Blair toplantıya girer, aynı saatlerde de Türkiye'de "HCBS ve SİNAGOG patlamaları" olur. Bu ikili toplantıdan çıkar veee "AFGANİSTANA YAPACAĞIMIZ TERÖRLE MÜCADELEDE TÜRKİYE DE YANIMIZDA OLACAK DİYE " demeç verip emrivaki yaparlar..Veee ABD'lilerin Afganistan'da başlarına bişey gelmesin diye "elbiselerine TÜRK bayrağı yapıştırarak" askeri birlik dışına çıkacakları günler başlar...
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 4 yıl önce Şikayet Et
    musul ve kerkük bize bağlıydı yine bize bağlayalım sorun çıkmaz hemde pkk biter
    Cevapla
  • Asım 4 yıl önce Şikayet Et
    Abd yine Kerkükte de işid var bomba patlatıyor. Onunla mücadele etmeliyiz oyunuyla ypg le beraber Kerkükü işgal altına almak istiyor. Bahanesi hazır Irakta kimyasal silah var yalanıyla vurdukları gibi İşidin başında İsrailli Yahudi zat varken abd nin istediğini yapıyor. Kerkükten Türkmenleri kovmak yerine terörist ypgyi yerleştirmek
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz Irak'a PENCE harekatı yapmamızın bir karşılığı bu Kerkük patlamaları, ABD'li yetkililer ne demişti :"Türkiye bizim Suriye kuzeyindeki Terör koridoruna karışmasın, BİZ DE KONTROLÜMÜZ ALTINDAKİ PYD=PKK'LILARIN TÜRKİYEDE EYLEM YAPMAMASINI SAĞLAYALIM"!!!?? . yakın zaman önce biz Suriye Fırat doğusuna 2-3 top attık veee bugünlerde PKKlılarda yakalanan bombalar, birden hortlayan PKK terörü? SONUÇ: "Sivrisineklerle uğraşacağımıza bataklığa su dökenlerin belini kırma zamanı veee çuvalı kafamızdan çıkarmazamanıı " geldi artık...!! BAŞIMIZDAKİ ÇUVALI ÇIKARMA ZAMANI..
    Cevapla
  • efe 4 yıl önce Şikayet Et
    hakurk a vurunca misilleme yapiyorlar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?