Son uyarısını yaptı! Merkel'den ABD ve AB'ye dikkat çeken mesaj

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Avrupa Briliği'nin (AB) ABD ile arasındaki problemleri bir an önce çözmesi gerektiğini söyledi.

Son uyarısını yaptı! Merkel'den ABD ve AB'ye dikkat çeken mesaj
Son uyarısını yaptı! Merkel'den ABD ve AB'ye dikkat çeken mesaj
GİRİŞ 04.06.2019 14:16 GÜNCELLEME 04.06.2019 14:22
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Alman Sanayisi Gününde konuşan Merkel, Fransa'yı AB ve ABD arasındaki ticaret görüşmelerine karşı çıkmakla suçladı ve iki taraf arasındaki bir ticaret anlaşmasının varoluşsal bir önemi olduğunu söyledi.

 

 

AB üye ülkeleri, ABD ile ticaret görüşmeleri konusunda yapılan oylamada olumlu oy kullanırken, Fransa görüşmelere karşı çıkmıştı.

AB Ticaret Müfettişi Cecilia Malmstrom, ticaret görüşmelerinin ne zaman başlayacağı konusunda topun ABD’de olduğunu söylemişti.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • işin aslı 4 yıl önce Şikayet Et
    Beter olun fitneci kafirler
    Cevapla
  • Doruklu 4 yıl önce Şikayet Et
    siyonistler kendilerine tabi olmayan yahudileri almanlara kasıtlı olarak yaktirdilar. şimdi ise yine nazileri işbaşı yaptırarak farklı yapilanmalara sürüklüyor. alman hükümeti tedbir alıyor ancak küresel tehdit (siyonist-haçlı)ittifakı çıkarları doğrultusunda avrupa birliğini harcaması söz konusu oluyor. avrupada en güçlü almanlar bunun farkındalar. yoksa kontrolleri altında olan nazileri devreye sokarlar.
    Cevapla
  • Teo 4 yıl önce Şikayet Et
    Çöz, hadisene...!
    Cevapla
  • memo 4 yıl önce Şikayet Et
    cözüm kolay Trumpu boykot edin o baskan kaldikca ABD ile iliskiler düzelmez.
    Cevapla
  • Şems 4 yıl önce Şikayet Et
    amerika ya benimle olursunuz, ya da olursunuz diyor. bunun kaçarı yok. noldu fransa karıştı. Belçika da denendi. almanya da naziler hortladı. İngiltere de farklı olaylar başladı. işin tarafı amerika ya uyarsa avrupa gider, bu sefer uymazsa da sıkıntı buyur burdan yak. siyonistler boş durmuyor.
    Cevapla
  • memo 4 yıl önce Şikayet Et
    zaten ABD nin CIA ajanlari Fransayi karistirdi. nedemek AB kendi Natosunu mu kuracak. fitne ya ISraelden gelir yada ABDden gelir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!