Doktordan büyük skandal! Hastasına yapmadığını bırakmadı

Hindistan'da bir doktorun, yataktaki hastasını art arda tokatlar attığı anlar, amatör kameralara yansıdı. Olay anında odada bulunan diğer doktorların, duruma müdahale etmemesi dikkat çekti.

GİRİŞ 07.06.2019 13:17 GÜNCELLEME 07.06.2019 13:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, Hindistan'ın Racastan eyaletinde bulunan Jaipur şehrindeki bir hastanede meydana geldi.

 

 

Amatör kameralarca kaydedilen görüntülerde, bir doktorun yatakta yatan hastasına vurmaya başladığı; odadaki diğer hasta ve doktorların ise izlediği görüldü.

Hastasını tokatlayan doktorun hızını alamadığı ve yatağın üstüne dahi çıktığı görüntülendi. Ardından başka bir doktor araya girerek, doktordan art arda tokat yiyen ve yatakta debelenen hastayı kurtardı.

 

 

Yerel medya, doktorun şiddete başvurma nedeninin henüz bilinmediğini; Racastan eyaleti Sağlık Bakanlığının ise olaya dair inceleme başlattığını duyurdu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • hipokrat 4 yıl önce Şikayet Et
    ortada malesef bir yanlış anlaşılma var dr hastasına kısıtlı imkanlardan dolayı eski usul narkoz yapıyor o görünen kısmen lokal anestezi uygulamasıdır üç doz almasına rağmen hasta banamısın demediğinden tekrarlamak zorunda kalmıştır dr adamın hayatını karartmaya pardon kurtarmaya çabalamaktadır veyahutta dr şifalı elleri ile hastaya bio enerji ile tedavi uygulamaktadır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan IMF açıklaması
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti