Kendisine saldıran ayının dilini ısırdı!

Rusya’nın Tuva bölgesinde arkadaşları ile birlikte geyik ve musların döktüğü boynuzları toplamaya giden bir adam bir boz ayının saldırısına uğradı. Nikolay Irgit isimli adam ayı yüzünü ısırdığı sırada hayvanın dilini ısırıp kopartarak saldırıdan kurtuldu.

Kendisine saldıran ayının dilini ısırdı!
Kendisine saldıran ayının dilini ısırdı!
GİRİŞ 10.06.2019 22:05 GÜNCELLEME 10.06.2019 22:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sibirya’nın güneyindeki Tuva bölgesinde 30 yaşındaki Nikolay Irgit on gün önce geyik ve musların döktüğü boynuzları toplamak için arkadaşları ile birlikte ormanlık alana gitti.

Fakat Irgit ve arkadaşlarının yolculuğu yalnızca tehlikeli olmakla kalmayıp, hayvanların kalıntılarını toplamak için izinleri olmadığı için yasal da değildi.

Tıbbi amaçlarla ve mobilya yapımında kullanılan boynuzlar kara borsada yüksek fiyatlara satılıyor.

GRUPTAN AYRILINCA BOZ AYIYLA KARŞILAŞTI

Boynuz avı başta Irgit ve arkadaşları için beklendiği şekilde gitti. Grup bir noktaya gelip kamp kurdu, ateş yaktı, yemek yaptı ve etrafı görmek için dağıldı. Yalnız başına gruptan ayrılan Irgit bir boz ayı ile karşı karşıya geldi.

SALDIRIYA UĞRAYINCA, AYININ DİLİNİ ISIRARAK KOPARDI

Irgit ayıyı korkutmak için bağırdı, ancak bu taktiği geri tepip ayının üzerine atılmasına neden oldu. Ayı Irgit’in yüzü ve başını defalarca ısırdı, kolları ve karnını yaraladı. Ancak pes etmeye niyeti olmayan Irgit, yüzünü ısırdığı sırada ayının dilini ısırarak koparmayı başardı. Ayı daha sonra korkup olay yerinden uzaklaştı.

POLİS, SALDIRIYA UĞRAYAN ADAM HAKKINDA İDARİ DAVA BAŞLATTI

Ayı gittikten sonra Irgit geriye doğru koşup yardım çağırdı, arkadaşları ve ambulans geldi. Basına Irgit’in yaralı halde fotoğrafları yansıdı. Irgit ayıdan kurtulsa da yasalardan kaçamadı. Polis ormanda yasadışı faaliyet gerçekleştirdiği için hakkında idari dava başlattı.

Yaklaşık 600 kilogram ağırlığındaki Sibirya ayıları yetişkin bir insanı parçalara ayırabilecek güçte ve onlardan kaçmak neredeyse mümkün değil.

YORUMLAR 3
  • Faruk Aygun 4 yıl önce Şikayet Et
    bizim temelin hikayesi daha iyi
    Cevapla
  • kale 4 yıl önce Şikayet Et
    güzel hikaye
    Cevapla
  • Abdullah64 4 yıl önce Şikayet Et
    Vay Rus ayısı vay
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü