Gazeteci Nedim Şener'den kaçak FETÖ'cülere tokat gibi iki cevap

Gazeteci Nedim Şener, 'Kur'an'da vatan satmak diye bir kavram yoktur' diyen Emre Uslu'ya cevabı yapıştırdı.

Gazeteci Nedim Şener'den kaçak FETÖ'cülere tokat gibi iki cevap
Gazeteci Nedim Şener'den kaçak FETÖ'cülere tokat gibi iki cevap
GİRİŞ 16.06.2019 13:47 GÜNCELLEME 16.06.2019 13:47
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

Firafi FETÖ'cüler Emre Uslu ve Ahmet Dönmez'in sosyal medyadan yaptığı pervasız paylaşımlara gazeteci Nedim Şener karşılık verdi.

 

 

"ÜLKESİNİ EN İYİ FİYATI VERENE SATANLAR"

"Vatanınızı satın diye söylemiyorum ama, Mahşer'de 'kulum niye vatanını sattın' diye soru yok. Çünkü Sorular Kur'an'dan çıkacak ve Kur'an'da vatan satmak diye bir kavram yok" ve "Anket: Sizce vatan neresidir? A-Doğduğun yer, B-Doyduğun yer, C-Kendini ait hissettiğin yerdir.." şeklinde tweetler atan Emre Uslu'ya Nedim Şener'in yanıtı şöyle oldu:

 

 

"Vatan, senin gibi FETÖ'cü alçaklar için en iyi fiyatı verene sattığın yerdir."

"15 TEMMUZ, KİMLERİN KORKAK OLDUĞUNU GÖSTERDİ"

"15 Temmuz'un faydalarını say say bitmiyor" paylaşımı yapan Ahmet Dönmez'e de Nedim Şener, "En önemlisi; 15 Temmuz FETÖ'nün nasıl kanlı bir ihanet örgütü olduğunu, kendini kahraman zannedenlerin tankları görünce bakkal market önüne ve bankamatik sırasına giren korkaklar olduğunu gösterdi" ifadeleriyle karşılık verdi.

YORUMLAR 71
  • söğütlü 4 yıl önce Şikayet Et
    “Allah ve Resûlüne karşı savaşan ve yeryüzünde bozgunculuk yapmaya çalışanların cezası, ancak öldürülmeleri ya asılmaları yahut el ve ayaklarının çaprazlama kesilmesi, yahut da bulundukları yerden sürgün edilmeleridir. Bu onların dünyada çekecekleri rezilliktir, âhirette ise onlara büyük bir azap vardır.” (Maide, 5/33) Zavallı mahluk! Arkasına sığındıkların ve senin için akibet bu işte.
    Cevapla
  • şamil 4 yıl önce Şikayet Et
    vatan sevgisi imandandır. imanın seni gayri müslimlerin vatanına aidiyet hissettirecek kadarsa, varsa derecen Allah ın katındaki derecen de o kadardır.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Zaten 1 dolarlık oldukları için vatan millet devlet bayrak ezan namus kavramları da yok. Sonuçta halkı özel harekatı bombalayan mankurt bunlar.
    Cevapla
  • cCc 4 yıl önce Şikayet Et
    Nedim Şener, seninle ne siyasetim ne de dünya görüşüm örtüşmüyor. Lakin verdiğin cevap yılın kapağı olmaya aday. Ağzına sağlık. Az bile demişsin vatansızlara!
    Cevapla
  • TAKDİR 4 yıl önce Şikayet Et
    MAK rumuzuyla yazan arkadaşım gecenin kahramanı SEN'sin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli Bakan Ben-Gvir'den skandal öneri: "Filistinliler infaz edilsin"
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'