Filistinli anneler ölsün diyen Bakandan ilhak çağrısı!

2014'te yaptığı açıklamada Filistinli annelerin de öldürülmesi gerektiğini savunan İsrail eski Adalet Bakanı Ayelet Şaked, skandal açıklamalarına bir yenisini ekledi. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Şaked, bu sefer de işgal altındaki Filistin'in topraklarının ilhakı için çağrıda bulundu.

Filistinli anneler ölsün diyen Bakandan ilhak çağrısı!
Filistinli anneler ölsün diyen Bakandan ilhak çağrısı!
GİRİŞ 18.06.2019 17:29 GÜNCELLEME 19.06.2019 08:48
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

İsrail eski Adalet Bakanı Ayelet Şaked, Bahreyn'de 25-26 Haziran tarihlerinde Amerika öncülüğünde gerçekleşecek olan ekonomi zirvesini Filistin'in ilhakının hızlandırılması konusunda adres gösterdi.

Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Şaked, Trump yönetiminin İsrail için bir fırsat olduğunun altını çizdi ve bundan yararlanılarak işgal altındaki Batı Şeria'daki C bölgesinin tamamen ilhak edilmesi gerektiğini söyledi. 

C bölgesi, şu an işgal altında olan Batı Şeria'nın %61'ini kapsıyor ve 325 bin Yahudi işgalci orada illegal olarak yaşıyor.

 

"FİLİSTİNLİ ANNELER DE ÖLDÜRÜLSÜN" DEMİŞTİ

Filistin, bu zirvenin iki devletli çözümü göz ardı ettiğini ve bu zirve neticesinde ileride Doğu Şeria'da Filistin'in bir başkenti kalmayacağını iddia etmişti. Söz konusu zirve ile ilgili sert açıklamalarda bulunan Filistin hükümeti tüm Arap dünyasına boykot çağrısında bulunmuştu.

Şaked 2014 yılında yaptığı "Filistinli şehitlerin annelerinin de öldürülmesi gerektiği ve onların çocuklarının küçük birer yılan olduğunu" ifade ettiği sözleri sebebiyle tepki çekmişti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 30
  • emin 4 yıl önce Şikayet Et
    hitlere rahmet okutur bunlar
    Cevapla
  • Ahmet TUNA 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar Firavun ve Ebrehenin yandaşları, inşallah bir gün aynı akıbetle yok olup ebedi Cehennemlikler arasında yerlerini alacaklardır inşallah amin.
    Cevapla
  • ... 4 yıl önce Şikayet Et
    Adalet bakanı..:)) bir zamanların güney afrika cumhuriyetinide geçtiler..
    Cevapla
  • Ufuk 4 yıl önce Şikayet Et
    Nice zalim kavimler dünyada ebedi hüküm süreceklerini zannettiler. Zalimliklerine devam ettiler. Ne oldu. Bir tufanla, bir zelzeleyle, bir sesle yok olup gittiler. Oysa bunlar bir damla meniden yaratılmışlardı. Unuttular, ve zalim oldular. Filistine saldıranlarda bir damla sudan yaratıldılar. Ama yok olan kavimler gibi zalimlik. Yapıyorlar. O zaman bekle sende yokoluşa doğru gitmektesin.
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    geberesice .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki