İran'a sert çıktı! Bizi test etmeyin

İsrail Başbakanı, "Kuzey, güney ve doğudaki komşularımızın bizi yok etmekle tehdit ettiklerini duyuyorum. Düşmanlarımıza şunu söylüyorum: İsrail ordusunun muazzam bir yıkıcı gücü var. Bizi test etmeyin" dedi.

İran'a sert çıktı! Bizi test etmeyin
İran'a sert çıktı! Bizi test etmeyin
GİRİŞ 19.06.2019 16:19 GÜNCELLEME 19.06.2019 16:19
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail ordusunun "büyük bir yıkıcı güce" sahip olduğunu söyleyerek, üstü kapalı şekilde İran'ın yanı sıra Hamas ve Hizbullah'ı da uyardı. 

İsrail ordusunun ülkenin kuzeyinde düzenlediği tatbikatı izleyen Netanyahu, burada yaptığı açıklamada isim vermeden İran, Hamas ve Hizbullah'ı hedef aldı.

Netanyahu İran, Hamas ve Hizbullah'ı kastederek, "Kuzey, güney ve doğudaki komşularımızın bizi yok etmekle tehdit ettiklerini duyuyorum. Düşmanlarımıza şunu söylüyorum: İsrail ordusunun muazzam bir yıkıcı gücü var. Bizi test etmeyin." ifadelerini kullandı.

İran ve Hizbullah yetkililerinin bölgede artan tansiyon nedeniyle zaman zaman "İsrail'i haritadan silecekleri" yönündeki demeçleri uluslararası basına yansıyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Birgün olacak filistinlilere yaptiklsrinizi Misli misli geri ödem zorundasiniz almanya sevicileri
    Cevapla
  • Aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Muazzam ordunuzu gördük adiler, sokakta oynayan çoluk çocuğun üstüne özel eğitimli silahlı askerlerini yollayan korkaklar. Silahınız olsa kaç yazar yüreğiniz yok. Yok olmaya mahkumsunuz...
    Cevapla
  • emin 4 yıl önce Şikayet Et
    kabak tadı verdiniz gari,hem tısrail hem tısran
    Cevapla
  • yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    AZ kaldı biraz daha size mühlet büyük savaş yakın biz siyonistleri def edeceğiz özgür Filistinliler tüm Filistin topraklarına hakim olacak. Nasrallahın sözü o söz verdimi sözünü tutar. bu nesil bunu görecek
    Cevapla
  • hakooo 4 yıl önce Şikayet Et
    tehdit dili kullanımı belirli bir korku kaynağı oluştuğunda kullanılır. Belliki bir tırsmışlık söz konusu. O halde şunu bil netan kuzeyden gelen aslanlar sizi kovaladığında o yıkıcı gücünüz varya, o aslanlar için gıdıklanma etmeni olacak. O zaman geldiğinde arkasına sığınacak ağaç bile bulamayacaksınız... NOT etrafındaki komşularına değil şimal tarafına bak fıratın ve diclenin doğduğu tarafa çünki fırtına senin için geliyor...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!