Suudi Arabistan'dan ilk tepki

Suudi Arabistan'dan BM'nin Cemal Kaşıkçı cinayeti raporuyla ilgili ilk açıklama geldi.

Suudi Arabistan'dan ilk tepki
Suudi Arabistan'dan ilk tepki
GİRİŞ 19.06.2019 17:37 GÜNCELLEME 20.06.2019 11:25
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan tarafından raporla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "BM'nin Kaşıkçı cinayeti raporu çelişkilerle dolu"

 

 

BM noktayı koydu: Sorumlu Suudi Arabistan, Türkiye'den özür dileyin

Yeni bir şey değil. İnsan Hakları Konseyi Raportörü bağlayıcı olmayan raporunda, daha önce medyada yer alan iddiaları tekrar yayınladı. 

İnsan Hakları Konseyi Raportörünün açıkladığı rapor, BM'nin güvenilirliğini zedeleyen açık çelişkiler ve temelsiz iddiaları içermektedir.

Türkiye ve Suudi insan hakları örgütlerinin yanı sıra Güvenlik Konseyi’nin beş daimi üyesinin elçilik temsilcilerinin katılımıyla Cemal Kaşıkçı cinayeti davası hala devam etmektedir.

Suudi Arabistan yönetimi, şüpheliler hakkında gerekli suçlamaları yöneltmiştir. Konu ile ilgili birçok şüpheli tutuklandı ve davaları görülüyor.

 

 

YORUMLAR 7
  • Yozgatli 4 yıl önce Şikayet Et
    Hain Suud kiralligi KATil HAYDUT lar Sizin de sonunuz Böyle olacak Inşa Allah
    Cevapla
  • Mursi 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey suud. ...!mızrak çuval a sığımiyor. ...! Siyonist işbirlikcilerinizle suç üstü yakalandiniz. ...esasında abd. .İsrail. .BAE sisi beş li çete olarak sabıksiniz. ..!artık yavaş yavaş zalimlerin boyladigi cehennem e doğru yaklasiyorsunuz. ...ne kötü akibetiniz. ..Allah cc düşmanları ile birlikte cehenneme zumerasiniz. ..!
    Cevapla
  • Bkt 4 yıl önce Şikayet Et
    Abd den özür dileyin dense idi sarı çiyanın ayaklarını öper üzerinede 100 milyar dolarda rüşvet verirdiniz. Siz vahabilerden alem-i islamın çektiği nedir. Sizi cehennem paklayacak abd uşakları
    Cevapla
  • xxlxx 4 yıl önce Şikayet Et
    He ya! Bir siz çelişkili değilsiniz İslamın yüz karaları. İsrail aşıkları.
    Cevapla
  • oraloğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    nasihat: ey Suud lular.. bu cinayet ile ilgili.. sen çelişkilerle dolusun.... senin dilini keserler haberin olsun .. zaten mahvolmuşsun. hem bu dünyada ,hemde ahirette.. gidincede görürsün. benden hatırlatması ve söylemesi.bilgilerinize.. müşahade yakin ehlinden.
    Cevapla
  • soraroğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    müşahade yakın ehlinden dediğinize göre ahirete gittiniz ve gördünüz yani.. öyle mi? sözleriniz enaniyet sınırlarını aşıyor sanki... bu da bizden söylemesi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum