ABD'den Türkiye'ye S-400 yaptırımı açıklaması

ABD Siyasi-Askeri İşler Devlet Sekreteri Yardımcısı Clarke Cooper, Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun S-400'ler konusunda Türkiye'ye uygulanabilecek olası yaptırımlar üzerine derinlemesine bir çalışma yürüttüğünü söyledi.

ABD'den Türkiye'ye S-400 yaptırımı açıklaması
ABD'den Türkiye'ye S-400 yaptırımı açıklaması
GİRİŞ 21.06.2019 16:51 GÜNCELLEME 21.06.2019 16:51
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

ABD Siyasi-Askeri İşler Devlet Sekreteri Yardımcısı Clarke Cooper, ABD ile Türkiye arasında yaşanan S-400 krizi hakkında açıklamada bulundu.

 

 

Bir basın toplantısında konuşan Cooper, "Mike Pompeo şu anda, Türkiye'ye uygulanacak yaptırımlar açısından uygulanabilecek her türlü derinliği analiz ediyor" dedi. Cooper, ABD için en büyük kaygının NATO üzerinde yaşanacak etki olduğunu belirterek, "NATO dışından bazı yeteneklerin içimize girmesine özellikle de Rusların dahil olmasına izin verecek yerimiz yok" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 31
  • Selçuklu 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapacaksanız yapın da görelim, tehdide gerek Yok. Aldık alacağımızı
    Cevapla
  • Mfk 4 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistan da natoda ve s300 var alırken yok sıkıntı ona amaç belli açık açık bize karşı savunmasız Türkiye olsun kolay lokma yani
    Cevapla
  • Elazığ 23 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adiler boyun bükmeyiz. Tam bağımsızlık için birlik olalim. İstedikleri yaptırımı uyguladılar. Ne mutlu Müslümanı. Ne mutlu TÜRKÜZZZZZZZ
    Cevapla
  • vatan 4 yıl önce Şikayet Et
    makarna yeriz ne olur
    Cevapla
  • parlak 4 yıl önce Şikayet Et
    Trap eteğinde toplamış olduğu taşları bi döksün ortaya bakalım. Ama bir daha toplayamaz çünkü yırtılmış bir eteğin içinde o taşları muhafaza etmek imkansız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!