Lübnanlı liderden dikkat çeken Osmanlı mesajı!

Lübnan İlerici Sosyalist Partisi lideri Velid Canbolat, siyonizmin kurucusunun Osmanlı Devleti'ne sunduğu teklifi hatırlatarak, "Osmanlıların kabul etmediği teklifi, Araplar kabul edecek mi?" dedi.

Lübnanlı liderden dikkat çeken Osmanlı mesajı!
Lübnanlı liderden dikkat çeken Osmanlı mesajı!
GİRİŞ 26.06.2019 14:42 GÜNCELLEME 26.06.2019 14:42
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Lübnan İlerici Sosyalist Partisi lideri Velid Canbolat, Bahreyn'deki çalıştaya katılan Arap yetkililere, siyonizmin kurucusu Theodor Herzl’in Osmanlı hükümdarı II. Abdülhamid’e sunduğu teklifin sert dille reddettiğini hatırlattı.

 

 

“OSMANLI KABUL ETMEDİ, ARAPLAR MI KABUL EDECEK?”

 

 

Siyonizmin kurucusu Theodor Herzl, Filistin topraklarını satın almak için Osmanlı hükümdarı II. Abdülhamid’e teklif sunduğunu ve sultanın bu teklife sert tepki gösterdiğini söyleyen Velid Canbolat, sözlerine şöyle devam etti:

“Theoder Herzl, Yahudilerin yerleşimi için Osmanlı Padişahı Sultan Abdülhamid Han'dan Filistin'i satın almak istedi. Ancak Sultan Abdülhamid bunu reddetti. Bugün ise Theodor'un torunu, damat (ABD Başkanı Donald Trump'ın) Jared Kushner, Bahreyn'de, Filistin halkını Ürdün, Sina Yarımadası, Lübnan ve Suriye'ye yerleştirmek üzere Araplardan Filistin'i satın almak istiyor. Osmanlıların kabul etmediği teklifi, Araplar kabul edecek mi?”

YORUMLAR 10
  • Turan 4 yıl önce Şikayet Et
    Devletü Aliyyenin yıkıma nasıl uğratıldığını düşünüyorsunuz?Eğerki Arapların çoğunluğu İngilizler,Fransızlar,Almanlar,vede Yahudilerle birlik olmasalardı ve tabiki bunların müttefikleri Osmanlı yıkılırmıydı soruyorum.Hele hele içimizdeki imansız Vatan hainleri,tabiki yıkılmazdı!Neden biliyormusunuz ,çünkü üzerimizde ezan ve semaya açılan eller var kaderden öte bir karar vardır,bizler için Hâk ismi şerifi ile bir Yâr vardır.
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Onlar zaten kabul etti diğer ülkelere kabul ettirmek istiyorlar anlayan anladı
    Cevapla
  • emin 4 yıl önce Şikayet Et
    tabi ki edecek
    Cevapla
  • Logan 4 yıl önce Şikayet Et
    Dogru soyluyor
    Cevapla
  • Karadenizli 4 yıl önce Şikayet Et
    Yakında öğreneceğiz. Yiğit kimmiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret sonrası sıcak gelişme: Erdoğan'dan son dakika operasyon mesajı!
Erdoğan'dan Bahçeli'nin DEM Parti çıkışına destek: Bedelini ödemeye hazır olmalılar