Trump Prens Selman'ı korudu! Kimse onu suçlamadı

ABD Başkanı Donald Trump, G20 zirvesinde yaptığı basın açıklamasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cemal Kaşıkçı ile ilgili soruya cevap veren Trump, "Kimse Veliaht Prensi doğduran suçlamadı" dedi.

Trump Prens Selman'ı korudu! Kimse onu suçlamadı
Trump Prens Selman'ı korudu! Kimse onu suçlamadı
GİRİŞ 29.06.2019 17:24 GÜNCELLEME 29.06.2019 17:24
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Japonya'nın Osaka şehrinde gerçekleşen G20 zirvesinde ABD Başkanı Donald Trump basın açıklamasından sonra gazetecilerin sorularına cevap verdi.

 

 

CNN'den Jim Sciutto'nun sorduğu “Bir hükümetin bir gazeteciyi öldürmesinin aşağılık olduğuna katılıyor musunuz?” sorusuna cevap veren Donald Trump,  "Evet, buna inanıyorum. Bence bu çok korkunç. Eğer Suudi Arabistan'a bakarsanız ve olanları görürseniz, 13 kişi ya da daha fazlasına dava açıldı. Ve herkesin bu gerçekleşen olay hakkında çok rahatsız olduğumu bilmesini sağladım. Aynı zamanda şunu söyleyeceğim - şu ana kadar hiç kimse doğrudan Suudi Arabistan'ın gelecekteki kralını suçlamadı. Babasıyla uzun süre konuştum. Müthiş bir müttefiktiler, ülkemizde milyonlarca iş yapıyorlar. Sadece askeri teçhizata değil, aynı zamanda 400 milyar dolar değerinde ekipman sipariş ediyorlar. Söylediğim gibi bu durum yüzünden son derece sinirli ve mutsuzum. Ancak şu andan itibaren, 13'ten fazla kişi yargılanıyor ve sayıların artacağını duyuyorum" dedi.

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 25
  • Mısafır 4 yıl önce Şikayet Et
    Oh ne guzel ne sıs yansın ne kebab
    Cevapla
  • Yakip 4 yıl önce Şikayet Et
    13 değil 13000 olsa ne yazar. Azmettiren kim azmettiren Ey imansızlar.Kimseden medet umamayacağınız gün çok uzak değil. O gün birbirinizi görmek ve anmak istemeyecek sucların hepsini o işledi diyeceksiniz. O gün ağlasanızda anırsanızda çaresiz kalacak cezalandırılacaksınız.
    Cevapla
  • Kazım 4 yıl önce Şikayet Et
    Kafirler birbirinin dostudur
    Cevapla
  • Ordulu 4 yıl önce Şikayet Et
    İslamiyeti bir insana bakarak görmeyin sakın ha ! O kukla nin yaşadığı gerçek islam ile uyuşmuyor !
    Cevapla
  • Yozgatli 4 yıl önce Şikayet Et
    Iki hain bir arada Biri KUKLA Digeri zalim Amerika uşagi kiralligi Suud Kiralligi sömüren AMERIKA ALLAH tahtinizi yerlere batirsin inşa Allah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!