ABD Başkanı Donald Trump'ın Beyaz Saray'a danışman yaptığı kızı Ivanka Trump'ın, G-20 zirvesinde liderler arasındaki sohbete zorla katılmaya çalışması viral oldu.

Görüntülerde Ivanka Trump, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau ve IMF Başkanı Christine Lagarde arasındaki sohbete katılmaya çalışıyor.

Trump, Macron ile May’in birbirleriyle konuştuğu, Trudeau ve Lagarde’nın dikkatle dinlediği sohbet sırasında sürekli araya giriyor, bir noktada kendi görüşlerini aktarıyor. Lagarde ise bu durumdan rahatsız olduğunu gizlemiyor.

Söz hakkı tanınması ‘sorumsuzluk’ olarak eleştirilmişti

Sosyal medyada dalga konusu olan görüntünün, Fransa Cumhurbaşkanlığı’nın resmi sosyal medya hesabından yayınlanması da dikkat çekti. Ivanka Trump’ın hiçbir devlet tecrübesi olmamasına rağmen babası tarafından danışmanlığa atanması tepki toplamıştı. Aynı şekilde, Trump’ın damadı Jared Kushner’ın dadanışman sıfatıyla özellikle Ortaoğu politikasını etkilemesi eleştiriyor. Amerikan basını, Ivanka Trump-Jared Kushner ikilisine ülke yönetiminde söz hakkı tanınmasını ‘sorumsuzluk’ olarak eleştirmiş, Donald Trump buna tepki göstermişti. 

Yorumlar 12 Yorum Var
  • irfan 01.07.2019 10:15
    babasına çekmiş
  • mütefekkir 30.06.2019 23:51
    Trump bir tapınak şovelyesi lordudur.Bu sebeble masonlar ona itaat eder.yahudilerde öyle...tapınakçıların amacı armegedon savaşını çıkarıp deccalın gelişini sağlayacaklar.bunun içinde kıyamet alametlerini gerçekleşmesi için ortam hazırlıyorlar.
  • Mesut 30.06.2019 21:59
    Lagrade tıpkı diğer IMF başkanları gibi bir Yehudi ve mason. Trump mason degil. Bu masonları hep rahatsız ediyor.
  • Cafer kırtay 30.06.2019 20:37
    tirramp vede zuriyetto batmış olan şirketlerini Rusya vede israil aracılığıyla ayağa kaldırdı niyeti Ortadoğu'da şiddetli bır savaşa sebep olup İsrail'in bölgeye resmi bır hakimiyet sağlamasını saglamak
  • isyan 30.06.2019 19:29
    güzel kadın
Daha fazla yorum görüntüle