ABD’de ihbar üzerine olay yerine giden iki polis, elinde bıçak olan şüpheliyi gözaltına almak istedi. Polisin uyarılarına uymayan şüpheli, polislerden birine doğru koşarak saldırdı. Diğer polis şüpheliyi vurarak meslektaşını kurtardı. Olay anı her iki polisin de kameralarıyla saniye saniye görüntülendi.
Georgia eyaletindeki Athens bölgesinde meydana gelen olayda, ihbar üzerine olay yerine giden iki polis, elinde bıçak olan şüpheli ile karşılaştı. Polisler silahlarını doğrultarak, şüphelinin elindeki bıçağı atması konusunda uyardı. Uyarıları dikkate almayan şüpheli, elinde tuttuğu bıçakla polisin üzerine yürümeye başladı.

‘POLİSLERDEN BİRİNE SALDIRDI’

Polisler daha sonra, ara sokaktan ana otoyola kadar geri çekildi. Şüpheli Aaron Hong, polis memuru David Harrison’a doğru koşmaya başladı. Harrison’un ateş etmesiyle vurulan şüpheli yere düştü ve polis, ‘yerde kalması’ konusunda şüpheliyi tekrar uyardı.

‘YERDEN KALKIP TEKRAR SALDIRDI’

Hong, kanlar içinde yattığı yerden kalkınca, diğer polis memuru Charles Bidinger, elindeki silahı kılıfına koyarak, elektroşok silahı ile şüpheliyi etkisiz hale getirmek istedi. Ancak şüpheli, tekrar Harrison’a saldırdı.

‘YERDE BOĞUŞTULAR’

Şüpheli Hong ve Harrison kısa bir süre yerde boğuştuktan sonra, silahını tekrar çeken Bidinger, meslektaşının üzerindeki Hong’u vurarak öldürdü.
Aaron Hong’un ise tüm müdahalelere rağmen olay yerinde öldüğü duyuruldu. Polislerden Harrison’un, 7 yıldır görev yaptığı; şüpheliyi vurarak öldüren Bidinger’ın ise henüz ilk yılı olduğu belirtildi

Yorumlar 56 Yorum Var
  • TRAKYA 05.07.2019 12:47
    En az 500 kere bıçağını bırak dedi sayın mod
  • adelaa 04.07.2019 02:44
    öldürmesi iyi olmuş bir ruh hastası manyakta silinip gitmiş oldu
  • alahandi. 04.07.2019 02:26
    en baştan bir ayağına sıksalar buna gerek kalmayacak bilerek vurmak amacı ile gidiyorlar tamam tiyatro oynamışlar numaradan lütfden çekiyorlar. abd iki yüzü etkisiz hale getirmek için öldürmek gerekmezdi.
  • turk 04.07.2019 01:03
    Ulan burda silahı GÖSTERSEK sen beni silahla mı tehdit ediyon diye sikayet eder agır cezada yargılanırız
  • Zekeriya 04.07.2019 00:30
    abd de polisler cok acimasiz zencilere karsi. Bir kere bile ikaz etmeden klac kisiyi vurdular. Hayretr ettim bu kadar ikaz etmelerine. Yinede bastan bacaklarina ates etmelilerdi, acemice davranmislar.
Daha fazla yorum görüntüle