Prens Selman'ın kız kardeşine dava

Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed bin Selman'ın kız kardeşi prenses Hassa bint Selman'ın Fransa’nın başkenti Paris'te bir apartman dairesine çağırttığı tamirciyi dövdürdüğü gerekçesiyle hakkında açıldığı davaya katılmadığı duyuruldu.

Prens Selman'ın kız kardeşine dava
Prens Selman'ın kız kardeşine dava
GİRİŞ 09.07.2019 17:18 GÜNCELLEME 09.07.2019 17:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Paris'te açılan davanın görülen duruşmasında, ''Kasten yaralama'' suçlamasıyla yargılanan Hassa hakkında Aralık 2017'den bu yana yakalama kararı bulunuyor. Avukatı aracılığıyla duruşmaya savunmasını sunan Hassa, mağdur olan tamircinin dairenin fotoğraflarını çektiğini ve fotoğraflarını sildirmeye çalıştığını öne sürdü.

SAATLERCE DÖVDÜLER

Geçen yıl eylül ayında prenses Hassa, Paris'in Foch Bulvarı'ndaki dairesine çağrılan tamircinin dairenin fotoğraflarını çektiği öne sürülmüştü. Prenses Hassa ve yakın korumasının müdahale ettiği tamircinin, basın organlarına satmak için dairenin fotoğraflarını çektiği gerekçesiyle yere yatırılarak dövüldüğü, saatlerce sorgulandığı, malzemelerine el konulduğu öğrenilmişti.

Aralık ayı başında Prenses Hassa'nın koruması hakkında adli soruşturma açılmış, Hassa'nın hakkında da Paris savcılığı tarafından yakalama emri çıkarılmıştı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Boztepe 52 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben Elektrikciyim Almanyada öyle malikhanelere gidiyorumki etrafima bakamiyorum hane mahremi diye bir sey var. Siddeti savunmam ama. Mahrem daha önemli
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum