Canlı yayını terk etti, ortam buz kesti

İsrailli gazeteci ve araştırmacı Edy Cohen, ülkesinde yayın yapan bir televizyon kanalında, tartışma programını terk etti. Suudi Arabistan kraliyet ailesinin eleştirildiği programda, eleştirilere tahammül edemeyen Cohen, "Ben daha fazla buna müsaade edemem" diyerek yayından ayrıldı.

GİRİŞ 11.07.2019 12:44 GÜNCELLEME 11.07.2019 13:08
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İsrail merkezli yayın yapan İ24 televizyon kanalında Suudi Arabistan kraliyet ailesine yönelik eleştirilerin dile getirilmesi İsrailli gazeteciyi rahatsız etti.

 

 

Gazeteci ve araştırmacı Edy Cohen, kraliyet ailesine yönelik eleştirilere daha fazla dayanamayarak, "Ben buna daha fazla müsaade edemem" diyerek yayından ayrıldı.

Suudi Arabistan ve İsrail arasındaki ilişkilerin iyileşme gösterdiği bir dönemde, İsrailli gazetecinin kraliyet ailesini savunmak için yayını terk etmesi ise iki ülke arasında ilişkilerin ne derece geliştiğinin göstergesi olarak yorumlandı.

 

 

Yayın esnasında programın bir diğer konuğu olan gazete Hasan Mirhac, Kabe'yi kast ederek,"Orası Allah'ın evi, kraliyet ailesinin evi değil" sözlerine yer vermişti. İsrailli Edy Cohen ise bu sözlerin ardından yayını terk etti.

SUUDİLERDEN COHEN'E DESTEK

İsrailli gazeteci Cohen'in yayını terk etmesi ise Suudi Arabistan sosyal medyasında geniş yer buldu. Suudi kullanıcılar Edy Cohen'in tepkisinden dolayı kendisine teşekkür etti.

KAYNAK: STAR GAZETESİ
YORUMLAR 10
  • SALİH 4 yıl önce Şikayet Et
    Alçak Suud ailesi. Mısırın sisi si bae nin tasmalı köpeği çok yakında halk sizi ezecek. Yerle bir olacaksınız. O kodeslerde tıktığınız masumların ahı sizi yerle yeksan edecek
    Cevapla
  • Selçuk 4 yıl önce Şikayet Et
    tam bir yahudi oyunu, arap halkina kendilerini sempatik gösterme çabası, yersen....
    Cevapla
  • vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    Savaş zamanı, kim dost, kim müttefik belli olur. Tiyatrocular, işte o zaman maskesiz kalacak..
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunada şahit olmak varmış. Ne söylesek kifayetsiz. Yahudi nifakı .....
    Cevapla
  • Ayder Ayder 4 yıl önce Şikayet Et
    Peygamberimiz bu günleri görseydi suudları, ne hale getirirdi acaba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında