Pentagon S-400 toplantısını iptal etti

Türkiye'nin Rus yapımı S-400 füze savunma sistemini teslim almasının ardından Savunma Bakanı yaptığı açıklamada, ''F-35'lerle ilgili duruşumuz değişmedi. S-400 teslimatıyla ilgili bugün basın toplantısı düzenleyeceğiz'' açıklamasını yapmıştı. Pentagon'dan yapılan yeni açıklamada, basın toplantısının iptal edilidği belirtildi.

GİRİŞ 13.07.2019 00:02 GÜNCELLEME 13.07.2019 09:23
Bu Habere 170 Yorum Yapılmış

Türkiye’nin hava ve füze savunma ihtiyacının karşılanmasına yönelik tedarik edilen S-400 Uzun Menzilli Bölge Hava ve Füze Savunma Sisteminin teslimatı başlamıştı. Uçakların Ankara'ya peş peşe inmesinin ardından gözler Pentagon'dan gelecek açıklamaya çevrilmişti.

PENTAGON DUYURDU: İPTAL EDİLDİ

Türkiye'nin S-400 füze savunma sistemini teslim almasının ardından Savunma Bakanı yaptığı açıklamada, ''F-35'lerle ilgili duruşumuz değişmedi. S-400 teslimatıyla ilgili bugün basın toplantısı düzenleyeceğiz'' açıklamasını yapmıştı.

Pentagon'dan yapılan yeni açıklamada, basın toplantısının iptal edilidği duyuruldu.

 

 

YORUMLAR 170
  • Omer 4 yıl önce Şikayet Et
    Amerikaya f 35 alıp 30 sene daha bağlı kalmaktansa rusya uçaklarını kullanmak daha mantıklı.amerikanın büyük savaşı en son türkiye ile olacak.bizim asıl düşmanlarımız dost görünümlü mutefiklerimiz
    Cevapla
  • Ali baba 4 yıl önce Şikayet Et
    S400 lerin gelmesi vadedilmiş toprakların ? gercekleşememesi demek yani büyük israilin kurulamıyacağı anlamına gelir türkiye parcalanmadan büyük israil kurulamaz e türkiyeyide güzel bir hava savunması oldumu da parcalamaları (CHP hariç) mümkün deyil bizim hava savunmamız oldukca cesretimiz onları korkudan titretir bizim için en büyük tehlike CHP dir bizi CHP parcalıyacak ? malisef böyle gözüküyor editör tamam türkcem zayıfta yorumlarıma okuyan anlar ?
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Siz terör örgütüne bedava silah ve mühimmat vermeyi TC gibi köklü bir müttefikinize tercih ederken düşünmeden veya uzun vadeli yanlış hesaplar yaptığınız ortaya çıktığına göre Bundan sonra daha çok İPTAL ler yaşayacaksınız.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    F35 usya ve çinle antlaşma yapalım tek bir yere bağımlı olmayalım 50 ruslardan 50 de çinden uçak alalım tersine mühendislikle yapacağımız uçakta bu bilgileri kullanırız hem uçağımız hazır olana kadar ülke savunma ve saldırılarımız için yeterli olur.
    Cevapla
  • ADALET 4 yıl önce Şikayet Et
    Bağırsanız da çağırsanız da sonuç değişmedi değişmeyecek şimdi kına yakın atı alan Üsküdarı geçti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu