New York'u felç etti! Şehirde hayat durdu

New York'un en yoğun bölgesi Manhattan'da elektrik kesintisi hayatı felce uğrattı. kesintisi nedeniyle birçok iş yeri kepenk indirirken, metro seferleri de yapılamadı.

GİRİŞ 14.07.2019 10:36 GÜNCELLEME 14.07.2019 11:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Manhattan'da, dün öğleden sonra batı yakasında uygulanan elektrik kesintisi nedeniyle birçok iş yeri kepenk indirirken, metro seferleri de yapılamadı. Trafikte de zaman zaman aksamalar yaşanan kentte, polis geniş güvenlik önlemleri alarak, bazı caddelere barikat kurdu.      

 

 

Kentin elektrik dağıtıcısı ConEdison'dan yapılan açıklamada, elektrik kesintisinden 73 binden fazla abonenin etkilendiği bildirildi.  Kesinti nedeniyle Times Meydanı, Madison Meydanı ve Empire State karanlığa gömüldü.      

Öte yandan yerel saat ile 22.00 (TSİ 05.00) itibarıyla kentin büyük bölümüne elektrik sağlandığı duyuruldu. New York Valisi Andrew Cuomo, yaptığı açıklamada, elektrik kesintisi nedeniyle metro seferlerinde aksama olduğunu, ancak kimsenin trenlerde mahsur kalmadığını kaydetti.  Cuomo, "Şans eseri elektrik kesintisi nedeniyle kimse yaralanmadı, ancak bu yaşananlar kabul edilemez. Kamu Hizmetleri Birimini bu kesintinin nedenini soruşturmaları ve ortaya çıkarmaları için yönlendiriyorum ki bir daha böyle bir şey yaşanmasın." ifadelerini kullandı.  

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • ddddd 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir de seviniyorlar geldi diye. Zaten elektriğin gitmesi utanç verici, neyine seviniyorsunuz.
    Cevapla
  • dursun 4 yıl önce Şikayet Et
    türkiyedeki domuzlarına elektriği sabota ettiren amerika. şimdi karanlıkta kalmış dilerim geberene kadar karanlıkta kalırlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'