ABD'li gazeteci Pentagon'un kararını böyle duyurdu: İnanılmaz!

ABD Savunma Bakanlığı Pentagon, Türkiye'nin Rus yapımı S-400 füze savunma sistemini teslim almasının ardından bir türlü S-400 açıklaması yapamıyor. Pentagon cuma günü iptal ettiği basın toplantısını ikinci kez iptal etti. Kararı ABD'li gazeteci 'İnanılmaz! Pentagon, programındaki S-400 ve Türkiye konulu basın toplantısını ikinci kez iptal etti. İşler hiç iyi gitmiyor' ifadeleriyle duyurdu.

ABD'li gazeteci Pentagon'un kararını böyle duyurdu: İnanılmaz!
ABD'li gazeteci Pentagon'un kararını böyle duyurdu: İnanılmaz!
GİRİŞ 16.07.2019 03:24 GÜNCELLEME 16.07.2019 03:25
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Furkan Günler/HABER7

ABD Savunma Bakanlığı Pentagon, Türkiye'nin Rus yapımı S-400 füze savunma sistemini teslim almasının ardından bir türlü S-400 açıklaması yapamıyor. Cuma günü basın toplantısı düzenleyeceğini duyuran Pentagon 1 saat sonra iptal edildiğini duyurmuştu.

 

 

ABD'den son dakika gelen bilgilerde 15 Temmuz günü Türkiye saatiyle gece 00:00'da Türkiye'nin S-400 teslimatıyla ilgili Pentagon'un basın toplantısı düzenleyeceği ve açıklamalarda bulunulacağı bildirilmişti.

ABD'Lİ GAZETECİ PENTAGON'UN KARARINI BÖYLE DUYURDU: İNANILMAZ! İŞLER HİÇ İYİYE GİTMİYOR!

 

 

Gelişmelerin ardından ABD'li gazeteci Pentagon'un ikinci kez basın toplantısını iptal ettiğini duyurdu. ABD'li gazeteci Paul Mcleary "inanılmaz! Pentagon, programındaki S-400 ve Türkiye konulu basın toplantısını ikinci kez iptal etti. İşler hiç iyi gitmiyor" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 57
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    TURŞUYU KİM SATACAK ? Hoca eşeğine yükleyip Turşu satmaya gidiyormuş. Bir gün olsun Hoca şöyle gönlünce "Turşu.." diye bağıramamış. Ağzını açtığı anda eşeği de ağzını açmış "Aİİİİ Aİİİİİ" diye anırmaya!.. Bir gün, Hoca yine turşu satmaya çıkmış. Bir sokağın başına gelip, "Turşu.." diye bağıracak olmuş. Eşek her zaman olduğu gibi yine ağzını açıp baslamış anırmaya. Hoca´nın sinirleri iyice gerilmiş. Bir "Lahavle!" çekip eşeğin kulağına eğilmiş. "HEY UZUN KULAK ! (ABD?) " demiş. "TURŞUYU SEN Mİ SATACAKSIN YOKSA BEN Mİ?"
    Cevapla
  • rıfkı 4 yıl önce Şikayet Et
    bu s-400 ne füzeymiş bee.. f-22, f-35 vb uçakları vurduğu gibi kendi konusunda açıklama yapacakların bile dilini karıştırıyor.. iyiki aldın Reis...
    Cevapla
  • lanerliyahudigeber 4 yıl önce Şikayet Et
    bebek katili sömürgeci les kargasi abd sonun geliyor
    Cevapla
  • vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu yemiyor demi artik.Ya seve seve ya seve seve TR nin ciddiyettini anlayacaksiniz
    Cevapla
  • Terzi 4 yıl önce Şikayet Et
    Küçük amerika.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor
Son dakika: Kritik MKYK'nın perde arkası! Erdoğan 'Bu yapılacak' deyip net konuştu...