Libyalı yetkiliden Türk halkına övgü

Libya Yüksek Devlet Konseyi Başkanı Halid el-Mişri, Türk halkının, FETÖ tarafından kurulan komployu akamete uğratmasına ve demokrasi bilincine duyduğu hayranlığı dile getirdi.

Libyalı yetkiliden Türk halkına övgü
Libyalı yetkiliden Türk halkına övgü
GİRİŞ 16.07.2019 06:29 GÜNCELLEME 16.07.2019 06:29
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Konseyin basın ofisi tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Mişri, Türkiye'nin Trablus Büyükelçiliğinin düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliğinde konuştu.

"Türk halkının, demokrasi bilincine, sivil devlet ilkesine olan bağlılığına ve FETÖ tarafından kurulan komployu akamete uğratmasına duyduğu hayranlığı" ifade eden Mişri, General Halife Hafter'e bağlı güçlerin başkent Trablus'a yönelik saldırılarına işaret ederek Libya'nın da şu an aynı komploya maruz kaldığını kaydetti. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Yildiz. 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah c.c Libyayi da kurtarsin insaallah.Bu savas bitsin.Ve insanlar huzur icinde yasasinlar..Libya Halki da cok cekti.Umarim hain Hafter den kurtulursunuz.
    Cevapla
  • Analız 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaddafı turkıye ona ne kadar dosthane davrandıysa karsılıgını alamadı saddamda oyle bu adamlar turklere zaten yakın degıldıler sımdıkı araplarda oyle bızımle zorlar ne o da muamma ne kendı medenıyetlerıne faydaları oldu ne ıslam dunyasına her sey ortada !
    Cevapla
  • Demir Ersoy 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaddafi ve Saddam ın da böy bir halkı olsaydı asla işgal edilemez katl edilemezler di işte Türk halkının farkı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?