Brezilya'nın en büyük şehri Sao Paulo'daki Cachoeira Paulista belediyesinde gerçekleştirilen Efkaristiya ayinini sırasında ünlü rahip Marcelo Rossi konuşma yaparken bir kadın tarafından sahneden itildi.

Rio de Janeiro'nun basında çıkan haberlere göre, geleneksel vaaz sırasında rahip "Şişman kadınlar cennete gidemez" deyince, sahneye çıkan bir kadın, rahibe doğru koşarak aşağı itti. 50 binden fazla kişinin bulunduğu ayindeki topluluk, bu olay karşısında şoke oldu.

Polisin 40'lı yaşlarında olduğunu söylediği, güvenliği atlatarak sahneden rahip Rossi'yi iten kadının bunu siyasi bir nedenle yapıp yapmadığı bilinmezken, Rossi olayı yara almadan atlattı. Rahip, dakikalar sonra sahneye geri dönerek vaazına devam etti. 

 

Yorumlar 44 Yorum Var
  • Kahramanmaraşlı 17.07.2019 12:17
    Ah bir de hepinizin Cehenneme gideceğini bilseniz (İslam üzere ölmemeniz durumunda)
  • Doğru konuşan 17.07.2019 04:50
    Cennet Anlamı bezenmiş bahçe demek bu ise gökte değil yerde Adem ve Havanın başlangıç hayatı gibi Buna laik olmak için gerçek Bilgi gerek Selamlar
  • SOLAK-Bulgaristan 17.07.2019 00:04
    İnsan sağLlģl için,barlş için,yer yüzünde tek din MüslümanLlktlr.Anlayan anlamlştlr,duymayan duysun.
  • Ayşe Vildan 16.07.2019 22:54
    Din adamı insanları kategorize etme hakkına sahip değildir. Onun görevi insanları doğruya yöneltmek, kötülüklerden vaz geçirmek olmalıdır. Genelleme yapmak, insanları rencide etmek onurlara dokunmak onun işi değildir. Kadının tepkisşni olumlu buluyor ve alkışlıyorum.
  • Çiçek 16.07.2019 22:23
    Bu nasıl insan ki kimin cennete gireceğini söylüyor şişman bayanların cehennem e gideceğini söylemiş kimin iyi kimin kötü olduğu şismanlıkla ölçülmez bunlar cahil yanlış
Daha fazla yorum görüntüle