İngiltere Milli Takım Kaptanı: "Allah bizimleydi"

İngiltere Milli Takımı, Dünya Kriket Şampiyonası’nda Yeni Zelanda’yı yenerek kupanın sahibi oldu. İrlanda doğumlu takım kaptanına gazetecinin “İrlandalı şansı yanınızda mıydı” sorusuna kaptanın verdiği “Allah bizimleydi” cevabı damga vurdu.

İngiltere Milli Takım Kaptanı: "Allah bizimleydi"
İngiltere Milli Takım Kaptanı: "Allah bizimleydi"
GİRİŞ 16.07.2019 11:51 GÜNCELLEME 16.07.2019 11:53
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

2019 Dünya Kriket Kupası’nın galibi Yeni Zelanda karşısında İngiltere oldu. Tarihinde ilk kez dünya kupası sahibi olan İngiliz milli takımı, maçı son dakika ve sürpriz bir şekilde kazandı. Final maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında bir gazeteci İrlandalı takım kaptanı Eoin Morgan’a "İrlandalı şansı kupayı kazanmanıza yardım etti mi" şeklinde bir soru sordu. Kaptan Morgan şu şekilde yanıt verdi: "Allah da bizimleydi. Adil (Raşid) ile konuştum, Allah kesinlikle bizimleydi." 

TAKIMIN İKİ MÜSLÜMAN OYUNCUSU: ADİL RAŞİD VE MOEEN ALİ

 

 

Takımın Pakistan kökenli iki Müslüman oyuncusu Adil Raşid ve Moeen Ali, turnuva boyunca performanslarıyla göz doldurdu. İki oyuncu da tarihinde ilk kez dünya kupasını kazanan milli takımın sürpriz galibiyetine büyük katkıda bulundu.

Moeen Ali ve Adil Raşid.

KAYNAK: HABER 7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 9
  • said 4 yıl önce Şikayet Et
    onlar da biliyor tanrı kelimesi nin saygısızlık olduğunu.
    Cevapla
  • adak 4 yıl önce Şikayet Et
    güzel söz agzina saglik
    Cevapla
  • Artuk 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu söylem Batılıların zihnine Kurtuluş Savaşı sonrası kazınmıştır. Çünkü İngiliz Komutan mektubunda şöyle yazmıştır. "Allah Türkler ileydi, kaybettik"
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah müslüman olup hidayete ermiştir
    Cevapla
  • Momedo 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar takımın en güzel 2 oyuncusu müslüman ve pakistanlı kaptan onlarla konuşunca şampiyonluk hakkında ALLAH C.C bizimleydi demiş bu iki müslüman oyuncu buda takım kaptanı İrlandalı müslümanda değil müslüman oyuncuların özellikle final maçında takıma katkılarıda büyük olduğundan onların sözüyle cevap vermiş oldu. Evet inşallah hidayete erer. İrlandalılar ingilizlerden kat kat iyi ve onlar gibi hain fitnecide değiller.
    Cevapla
  • memo 4 yıl önce Şikayet Et
    zaten gayri müslim arab da degilse Allah cella cellalehu nin ismini kullanmaz. Arabcada tanri kelimesi bulunmadigi icin gayri müslim arablarda Allah derler.
    Cevapla
  • Eyüp Öztürk 4 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah Sübhanallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?