Trump eşi üzerinden fena gol yedi

ABD Başkanı Donald Trump'ın, Temsilciler Meclisinin kadın üyeleri hakkında kullandığı ırkçı ifadeler ve "Geldikleri ülkelere geri dönsünler" sözü tepki çekmeye devam ediyor. Trump'ın eşi Melania Trump'ın 2006 yılında ABD vatandaşlığına geçtiğine atıfta bulunan sosyal medya kullanıcıları, "Ilhan Omar 2000 yılından beri ABD vatandaşı, yani First Lady'den daha fazla Amerikalı" yorumunda bulundular.

Trump eşi üzerinden fena gol yedi
Trump eşi üzerinden fena gol yedi
GİRİŞ 16.07.2019 18:28 GÜNCELLEME 16.07.2019 18:28
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump'ın, Temsilciler Meclisinin Müslüman demokrat kadın üyeleri Ilhan Omar ve Rashida Tlaib'in yanı sıra diğer iki kadın üye Alexandria Ocassia Cortez ve Ayanna Pressley'e yönelik ırkçı sözleri, tepki çekmeye devam ediyor.

 

 

Trump kadın siyasileri hedef aldı: Go back home

Independent gazetesine bağlı Indy100'de yer alan bir makalede, Trump'ın "Geldikleri ülkelere geri dönsünler" sözlerine atıfta bulunularak, "Ilhan Omar, Melania Trump'tan daha uzun bir süredir ABD vatandaşı" başlıklı bir yazı kaleme alındı.

 

 

Melania Trump'ın Donald Trump ile evlendikten bir yıl sonra, 2006 yılında ABD vatandaşlığına geçtiği hatırlatılan makalede, ABD Kongresinin ülke dışında doğmuş tek kadın üyesi olan Ilhan Omar'ın ise 2000 yılından beri ABD vatandaşı olduğu bilgisi aktarıldı.

Sosyal medya üzerinden konuyla ilgili düşüncelerini paylaşan ABD vatandaşları ise, "Ilhan Omar, Melania Trump'tan 6 yıl daha fazladır vatandaşlığa sahip. Yani First Lady'den daha fazla Amerikalı" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 6
  • Yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Go home Yankee Melanie!
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Abd nin dünyada sömüreceği yer kalmazsa ekonomi olarak batar.
    Cevapla
  • Ankaralı 4 yıl önce Şikayet Et
    Kapağın kralını yapmış.... Herkes geldiği yere gitse, 350 milyonluk Amerika'da 1 milyon kişi bile kalmaz.. Amerika'nın gerçek sahipleri cayır cayır yaktıkları kızılderililerdir..
    Cevapla
  • Trabzonlu 4 yıl önce Şikayet Et
    hasirtttttti blackboard first ladyciiiim.
    Cevapla
  • MAHU AĞA 4 yıl önce Şikayet Et
    Amerika işgal ettiği toprakları terk ettiği gün bütün yabancılar amerikayı emin olun topluca terk edecektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat