Karadeniz'de korku dolu anlar: Soçi'yi hortum vurdu

Karadeniz'de etkili olan hortum, Soçi'de hayatı olumsuz yönde etkiledi. Rusya'nın turistik kentinde bazı çatılar uçtu, şehirde bir süre elektrik kesintisi yaşandı.

Karadeniz'de korku dolu anlar: Soçi'yi hortum vurdu
Karadeniz'de korku dolu anlar: Soçi'yi hortum vurdu
GİRİŞ 17.07.2019 18:55 GÜNCELLEME 18.07.2019 08:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Rusya’nın Karadeniz kıyılarını vuran hortum Soçi’de hayatı olumsuz yönde etkiledi.

Hortum, Rusya’nın turistik kenti Soçi’de bazı yapıların çatılarının uçmasına neden olurken, şehre bir süre elektrik verilemedi. Önce kıyı şeridinde bulunan kafe ve restoranlara maddi zarar veren hortum daha sonra şehrin iç kesimlerine doğru ilerleyerek yerleşim yerlerine ulaştı.

Yerel yetkililer, hortum sonucunda ölen ya da yaralanan olmadığını bildirdi. 

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • ğğpoıuyg 4 yıl önce Şikayet Et
    allah şüphesiz rusya hakkında en iyi hükmü verendir bilendir şüphesiz allah işini en iyi bilendir çünkü rusyanın 4 yıldır suriyede soykırımı katil putinin suriyede yapığı katliamın hesabını mazlumların çaresizlerin bedduası allhın izniyle rusyayı hakkıyla tuta inşallah amin allah şüphesiz hem bu dünyada hem ahirette hakkıyla en iyi soracaktır rusyanın tarihte yaptığı işgaller darrbeler soykırımlar katliamlarının hesabı yok masum suriye halkını 4 yıldır katil rusya putini vuruyor dünya seyrediyor yere girsin sizin kurmuş olduğunuz birleşmiş milletler ama bu hesabın üstünde bir ilahi güç tek yaratıcı allah var şüphesiz tüm planları allah hakkıyla bilen ve altüst edendir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç kızın ayağı kırıldı
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?