Herkesi korkutan Merkel'den titreme nöbeti açıklaması

3. kere üst üste titreme nöbeti geçiren Almanya Başbakanı Angela Merkel, sağlık durumu hakkında bir açıklama yaptı. Merkel, "Sağlığım hakkındaki endişeleri anlıyorum ancak bunları zaten yanıtladım. Sağlığım konusunda ilgiliyim. Şansölyelik görevimi de yerine getirebilecek durumdayım. 2021 benim için siyasi hayatımın sonu olacak ancak bundan sonra da hayatıma devam etmeyi umuyorum" dedi.

Herkesi korkutan Merkel'den titreme nöbeti açıklaması
Herkesi korkutan Merkel'den titreme nöbeti açıklaması
GİRİŞ 19.07.2019 12:52 GÜNCELLEME 19.07.2019 12:56

Almanya Başbakanı Angela Merkel, titretme nöbetleri sonrası bugün yaptığı açıklama ile sağlık durumu hakkındaki sorulara yanıt verdi.

 

 

Alman Şansöye, "Sağlığım hakkındaki endişeleri anlıyorum ancak bunları zaten yanıtladım. Sağlığım konusunda ilgiliyim. Şansölyelik görevimi de yerine getirebilecek durumdayım. 2021 benim için siyasi hayatımın sonu olacak ancak bundan sonra da hayatıma devam etmeyi umuyorum" dedi.

TİTREME NÖBETLERİ

 

 

Almanya Başbakanı Angela Merkel'in titrediği ve kendisine zor hakim olduğu görüntülerin ilki, Ukrayna Başbakanı Vladimir Zelenskıy'i Berlin'de ağırladığı sırada basına yansımıştı.

64 yaşındaki Merkel'in korkutan görüntülerinin ikincisi ise, Almanya Adalet Bakanı Katarina Barley'in Avrupa Parlamentosu'na seçilmesi sebebiyle düzenlenen ve Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'in konuşma yaptığı törende kameralara yansımıştı.

Alman Şansölye dün de, canlı yayında Finlandiya Başbakanı Antti Rinne'yi karşılama töreninde titrerken görüntülenmişti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı